У Луцькраді скликають сесію, аби розглянути поновлення Вусенко на посаді секретаря

3
-10
У Луцькраді скликають сесію, аби розглянути поновлення Вусенко на посаді секретаря
Депутатів Луцької міської ради скликають 2 листопада на позачергову сесію, де хочуть «по-новому» прийняти рішення про поновлення й звільнення з посади секретаря Юлію Вусенко.

Про це в коментарі виданню «Волинь24» розповів секретар Луцькради Григорій Пустовіт, який своїм розпорядженням і скликав 33-тю позачергову сесію.

Розпорядження про скликання позачергової сесії на 2 листопада
Розпорядження про скликання позачергової сесії на 2 листопада


«Ми зараз розглядаємо можливість поновлення на посаді Вусенко Юлії Василівни. Періодично нас щось підштовхує і ми розглядаємо цю потребу», – загадково пояснив причину раптового скликання сесії Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, у березні цього року депутати вирішили звільнити Юлію Вусенко з посади секретаря міської ради. Згодом суди кількох інстанцій скасовували це рішення та зобов'язували посадовців мерії повернути Вусенко посаду секретаря.

Однак 6 липня на позачерговій сесії нинішня більшість в Луцькій міській раді у складі «укропівців», чотирьох «бютівців», трьох «радикалів» і двох безпартійних – Євгенія Ткачука та Олександра Козлюкаприйняла рішення, яким нібито виконала постанову суду, і скасувала рішення «Про припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю.В.». Проте в тому ж рішенні депутати достроково припинили повноваження секретаря Юлії Вусенко і звільнили її з посади.

Один з депутатів Луцькради припускає, що раптове скликання сесії пов’язане з рішенням суду, яке визнає, що Юлію Вусенко було поновлено, а потім одразу звільнено з порушенням закону.

«Я думаю, сесію збирають, щоб змінити секретаря і знов прийняти подібне рішення», – міркує депутат.

Своєю чергою Юлія Вусенко зазначає, що Григорій Пустовіт має можливість добровільно виконати постанову Львівського апеляційного адміністративного суду, інакше судовим виконавцем буде дане подання в прокуратуру.

Вона зауважує, що секретар Луцькради вже давно отримав роз’яснення апеляційного суду, в якому сказано, що для її поновлення не потрібно рішення сесії.

«Він його отримав, розписався, не виконав», – каже депутатка.

Як додає Юлія Вусенко, рішення 6 липня депутати приймали «на свій страх і ризик», заявляючи, що в постанові суду не було чітко прописано процедуру.

Очевидно, що навколо цього питання розгортатимуться події в сесійній залі луцької мерії 2 листопада.

Рішення, яким депутати скасували рішення про припинення повноважень секретаря Луцькради Вусенко і знову ж припинили її повноваження
Рішення, яким депутати скасували рішення про припинення повноважень секретаря Луцькради Вусенко і знову ж припинили її повноваження

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені до сраки уся ваша рада разом з Верховною
Відповісти
З яким задоволенням я вас усіх з вогнемета німецького спалив би в залі
Відповісти
Були часи,коли була повага ,а тепер настали лише години гонитви за наживою. Такого хаосу і безладу,який твориться в стінах Луцькоі міськоі ради,не було ніколи. Важко,мабуть,звичайним спеціалістам виживати в таких умовах. Але все пройде,пройде і це.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні