Голова Луцького міськрайонного суду подає у відставку

29
5
Голова Луцького міськрайонного суду подає у відставку
Керівник Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський подає у відставку через тиск на нього та інших служителів Феміди.

Про це керівник суду розповів в коментарі Волинь24.

Михайло Квятковський зауважив, що подав заяву про відставку з посади судді до Вищої ради правосуддя. Якщо остання прийме позитивне рішення, це автоматично звільнить Квятковського й з посади керівника міськрайонного суду.

«Причин насправді багато, але якщо узагальнити – це мій особистий протест проти того, що зараз відбувається з судовою системою. Маю на увазі безпідставний та безпричинний, умисний тиск на суд, зокрема на мене. В тому числі йдеться про тиск з боку засобів масової інформації», - зауважив суддя.

«Ви мабуть пам’ятаєте, як одна з суддів прийняла рішення не на користь тої політичної сили, яка зараз намагається розправитись з судом загалом і з головою суду зокрема. Про мене тепер щотижня показують телесюжети. Це цілеспрямована акція на дискредитацію, психологічний вплив. Хочуть показати усім суддям, що буде з ними, якщо вони ослухаються», - наголошує Михайло Квятковський.

Нагадаємо, 2 червня цього року суддя Валентина Пушкарчук винесла рішення про поновлення на посаді секретаря міської ради Юлії Вусенко. Після цього служитель Феміди заявила про тиск на неї.

Зі слів Михайла Квятковського, заяву про відставку 31 жовтня повинна була розглянути Вища рада правосуддя, однак її розгляд відклали.

«Я думаю, що, можливо, судді звернулись до Ради з листом з проханням відкласти розгляд справи. Вони вважають, що можливо я погарячкував і повинен продовжити роботу», - додав суддя.

Зауважимо, Михайла Квятковського призначили головою Луцького міськрайонного суду після Революції Гідності у 2014 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не у відставку,а одразу на зону
Відповісти
Я бачу рівень розвитку ваш не вищий , ніж у пітекантропа. Не хотів вас образити, але це гірка правда. Скажіть, ви хоч раз були на процесі, який провів Квятковський?. Якщо так, назвіть конкретну справу, якщо ні, ви провокатор. Що не так з його рішеннями?. Вся юридична спільнота про цю людину лише високої думки!!. А ваша думка, та думка тих людей, які тут гидоту строчать, гадаю що цікавить лише таких як ви!!!.
Відповісти
Не скажу за Квятковського, а ось його підлегла суддя Івасюта, рішення приймає від обставин, які не мають жодного відношення до справи.
Відповісти
точно- цуе така шалава
Відповісти
Вау!!! Виходить, що не в мене одного є що згадати про цю дамочку! А ще в кабінеті павпроти сидить подібне чудо-правосуддя!
Відповісти
Яка сумна новина.Судді всі мають піти.
Відповісти
Слабак! Засцяв аверсовських шавок і прафєсіаналів варто-порядківських. Фу, гидко від таких "чоловіків".
Відповісти
Всіх гнати треба.
Відповісти
Михайло Квятковський - порядна, інтелігентна, розумна людина. Як суддя - високопрофесійний, висококваліфікований та принциповий. Але лучанам, очевидно, що такі судді не потрібні. Бажано, щоб суддя був тупуваний, бикуватий пристосуванець з примітивним мисленням та вищою освітою без середньої.
Відповісти
ШКОДА!. Високопрофесфйний суддя та порядна людина!. А те, що тут пишуть... рівень п"ятирічної дитини, нікого не хочу образити.
Відповісти
Прикра новина тому що Михайло Квятковський якраз є чесною і порядною людиною і висококваліфікованим, принциповим суддею. Я думаю що це один з кращих суддів не лише на Волині, а й в Україні. Соромно, що люди які не знають цього суддю, пишуть хамські пости. Якраз Квятковський не заслуговує образ і принижень. Єдинне чого я не розумію, чому він не звернувся з судовим позовом щодо брудних технологій партії УКРОП і особливо нечистоплотності Аверса, який перетворився на пропагандистський рупор цієї партії і її волинського лідера (який правда проживає в Швейцарії).
Відповісти
Одна чесна і порядна людина, не впорається з судовими справами цілого міста. Тому нехай йде з миром, і всіх суддів радянського зразка з собою забирає.
Відповісти
та вас всіх суддів давно пора повісити в парку !!!! не глядя!!!
Відповісти
Шкода, але інтелігентним та порядним (таким як Квятковський) людям важко спостерігати за цим безчинством яке зараз відбувається в країні, а тому не хочуть бути учасниками цього "бардака".
Відповісти
Увесь луцький суд строчить коментарі на підтримку свого недолугого шефа. Вчіться керуватись законом у прийнятті рішень а не особистими симпатіями та грішми. Ще три роки по завершенні суддівської кар"єри цей "чесний" суддя може отримати чимало претензій.
Відповісти
Дійсно, порядний, нормальний суддя.
Відповісти
Бідні нещасні судді... Та вас поголовно треба саджати і не на ваші зони, а на звичайні, до зеків, вбивць і злочинців
Відповісти
Пане суддя, ніхто не поважає тих бандитів укропу!! Не бійтесь, боріться!!! Я знаю Ви чесний суддя!! Не кидайте Луцьке правосуддя !! Аверсу ганьба!! Гранату вам!!
Відповісти
Чи може хтось сказати, скільки кожен суддя заплатив за те, щоб стати суддею. Ті, хто справді достойний цього звання, не мають грошей, і тому ніколи не проб'ються у цю гнилу систему, щоб щось змінити. Вони тільки спостерігають, як колеги за батьківські гроші стають суддями. А тоді так і судять, щоб ті гроші повернути.
Відповісти
Підтримую Михайла Семеновича, порядна і мудра людина! Тримайтесь.
Відповісти
Цікаво, чи дивляться свої випуски працівники Аверсу? Гидко дивитись на їх новини, заїзжена пластинка, крутять одне те саме - Луцький міськрайонний суд, Більше новин немає по області, Кореспонденти ведуть себе зухвало, в робочий кабінет судді заходять без дозволу, перебивають коли суддя в нарадчій кімнаті і це Аверс хоче показати свою професійність? Коли дивитися постійно ці новини все стає зрозуміло - їх найняли.
Відповісти
Слабак просто, що ще можна сказати.
Відповісти
Михайло Семенович- настільки мудра та виважена людина, особистість, професіонал, з величезною витримкою до такого хамла та бидла, яке спровокувало такі події.
Відповісти
чому він досі не за ґрататами? як ця вата люстацію пройшла?
Відповісти
В гнилій судовій системі не може бути чесних і порядних суддів, а особливо на посаді голови суду. Взяти по десять судових рішень кожного судді, щоб переконатись в їх "чесності" і "професійності", а ще дружбі з «правоохоронцями» на рівні ОЗГ.
Відповісти
Михайло Семенович хороший кваліфікований працівник своєї справи !!!!! А ті хто пише ці ганебні пости , це просто люди які нічим зайнятися !!!! Напевно це їхнє хоббі! @чую дзвін те не знаю де він@ а давайте когось обганимо, байдуже кого.!!!!!Оце та категорія людей!! А тут ще й суддя! Схаменіться лучани, де у вас набралося стільки агресії , нечемністі, цієї нецензури ??! Михайло Семенович достойний і надалі обіймати цю посаду!!!!!! Витримки і терпіння йому!!!
Відповісти
Шановна Лучанко, а може просто Михайло Семеновичу! Сидячи в приміщенні суду і відчуваючи себе вершителем людських доль в продовж довгих років, неважко з’їхати з котушок та уявити себе вінцем правосуддя. Так, ви є кваліфікованим суддею, але ваша кваліфікація працює не на людей і суспільство, а на окремі групки людей. По-друге, ваша кваліфікація не є проявом правової мудрості, а лише досконалим знанням технологій, навіть не судочинства, а судоведення, що не рідко мало чим відрізняється від юридичного шахрайства. Звільнити вас з посади голови і позбавити суддівства є надто малою справою, бо насправді існує нагальна необхідність здійснити перевірку справ, які ви вели бодай за останні три роки. Варто допитати ваших колег на предмет доручень, які ви їм відсипали. Варто забезпечити вам місце в першій десятці клієнтів колись утвореного антикорупційного суду. Допоки невідомими є справжні мотиви вашої відставки: хочете розжалити українців чи отримати організований захист з боку ваших колег. Жалю не буде. Захист буде млявим, бо тепер кожний в мантії думає – що з ним буде завтра і чи не накличе біду на свою мантію через ваш захист. Не шукайте причину в «Аверсі» чи на вулиці. Причина в вас. Ви вже давно не суддя і ви запізнились зі своєю відставкою.
Відповісти
Ваш коментар - просто супер! Прямо в яблучко!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні