Померла колишня очільниця Луцької клінічної лікарні

2
0
Померла колишня очільниця Луцької клінічної лікарні
У Луцьку померла колишній головний лікар міської лікарні.

Трагедія трапилась у п'ятницю, 27 жовтня 2017. На 81 році відійшла у вічність Костик Стефанія Петрівна, колишній головник лікар, - повідомляє прес-служба медустанови.

Стефанія Петрівна - активна учасниця впровадження нових форм роботи, брала участь в розробці нового господарського механізму в охороні здоров’я області, наукової організації управління закладами охорони здоров’я, розробці документів по акредитації лікувальних закладів України, основ менеджмента та системного підходу в управлінні.

Постійно працювала над втіленням в життя державних Програм: "Діти України", "Профілактика гіпертонічної хвороби", "Здоров’я літніх людей" та удосконалення амбулаторно-поліклінічної допомоги населенню, її пріоритетності та втілення в практику сімейної медицини.

Також, була депутатом Луцької міської ради двох скликань, очолювала громадське об’єднання "Рідне місто".

За високі досягнення в праці, вагомий внесок в охорону здоров’я в 1985 р. Костик Стефанії Петрівні було присвоєно звання "Заслужений лікар України".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трагедія - жахлива подія, яка потягнула за собою великі людські і матеріальні жертви. Пишіть правильно. А смерть людини такого віку - звичайне природне явище. Стефанії Петрівні - Царство Небесне.
Відповісти
Повністю погоджуюсь!
Нехай спочиває з миром
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні