«П'яні поліцейські пропонували вирішити питання на місці», - подробиці аварії під Луцьком

2
-5
«П'яні поліцейські пропонували вирішити питання на місці», - подробиці аварії під Луцьком
Стали відомі подробиці аварії на трасі Луцьк-Горохів поблизу села Гірка Полонка за участю поліцейських.

Про це пише Під прицілом.

Нагадаємо, у четвер 26 жовтня поблизу села Гірка Полонка сталася аварія. Автомобіль "Лада" уникаючи зіткнення з поліцейською машиною, яка несподівано виїхала на зустрічну смугу, злетів у кювет і перевернувся.

Волинянин, який постраждав у аварії, каже, що правоохоронці пропонували йому вирішити питання на місці та не повідомляти про аварію. Зі слів чоловіка, працівники поліції, швидше за все, були у стані алкогольного сп’яніння.

Про це розповів сам постраждалий, мешканець села Ржищів Горохівського району.

«На фото добре видно, що з автомобіля залишилася консервна бляшанка. Лише дивом ми з вагітною нареченою залишилися живі. У наступну неділю ми мали одружитися. Коли вибралися з тієї купи металобрухту – до нас підійшли поліцейські, які були винуватцями ДТП. Я навіть не знаю, хто з них був за кермом, ми були просто в шоковому стані», - каже постраждалий водій Григорій.

«Поліцейський, який нібито був за кермом, сказав нам, що винен. Та одразу запропонував «вирішити питання» на місці, щоб нікого не викликати. Він запевняв,що дещо компенсує, а решту виплатить страхова компанія», - додав потерпілий.

Чоловік додав, те, що він з вагітною дружиною могли перетворитися на «груду м'яса», поліцейського навіть не цікавило.

«Я зберіг їм усім життя, ризикуючи нашими і ще ненародженої дитини», - емоційно додав Григорій. Та наголосив, що винуватці навіть не допомогли нам витягнути решту металобрухту з рову, а це все робили мої друзі.

«Ангел просто підставив Вам руки» - сказав ошелешений побаченим слідчий прокуратури.

«Моя дружина зараз лежить в неврології зі зламаною рукою, у мене підозра на перелом і попереду процедура МРТ. Хоча справа у прокуратурі, я розумію, що керівництво обласної поліції хоче «відмазати» своїх підлеглих і спустити все на гальмах. Я прошу журналістів і усіх небайдужих допомогти покарати винуватців, бо невідомо, хто з волинян може завтра опинитися на моєму місці», - підсумував чоловік.

На Волині правоохоронці спростовують причетність до аварії поблизу села Гірка Полонка. За словами правоохоронців, під час проходження медичного огляду в співробітників поліції жодних ознак алкогольного сп’яніння не виявлено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно,треба наказувати
Відповісти
Вже все порішали,нічого нам не буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні