--> У Нововолинську зловили молодиків, які до смерті побили чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську зловили молодиків, які до смерті побили чоловіка

3
4
У Нововолинську зловили молодиків, які до смерті побили чоловіка
У Нововолинську затримали пятьох чоловіків, які до смерті побили місцевого жителя Юрія Дейнеку.

Зловмисників затримали у четвер, 26-го жовтня, - пише "Буг".

Нагадаємо, декілька днів назад у центрі Нововолинська невідомі до смерті побили чоловіка. Нападники завдали своїй жертві кілька тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок чого побитий помер.

За інформацією видання, Юрій Дейнека був у сильному алкогольному сп’янінні – 2.8 проміле та саме через це виявився жертвою групи юнаків. Хлопці вирішили боротися за справедливість та розправлятися із місцевими наркоманами. Стан і зовнішній вигляд чоловіка зіграв з ним злий жарт.

Як повідомляє т.в.о. начальника поліції Нововолинська Сергій Галащук, група осіб складалася із 5-ти чоловік. Один із них наніс удар ногою, від якого потерпілий впав та вдарився головою об бордюр. В результаті отримав дві тріщині в черепі.

В день, коли сталася пригода на місце події прибула швидка. Постраждалого відвезли в лікарню та оглянули. За зовнішніми ознаками стан був задовільним, він був притомний та адекватно поводився. Однак відмовився від госпіталізації та пішов додому. Медичні працівники і не наполягали на тому, щоб залишати людину в нетверезому стані в стаціонарі.

Раніше повідомлялось, що лікарі медзакладу відмовились госпіталізувати чоловіка і відправили його додому, бо “п’яні тут роблять кіпіш”.

Як виявилось, у чоловіка почався крововилив у мозок і зранку його привезли в лікарню вже в непритомному стані. Лікарі зробили операцію та врятувати його не вдалося.

Правоохоронці провели моніторинг камер спостереження, які встановлені в місті. У підозрюваних проводили обшуки.

Смертельний удар наніс 19-ти річний громадянин, який буде нести відповідальність за вчинення умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Четверо інших молодиків будуть проходити як співучасники. У своїх показах вину підозрювані особи визнають.

На даний момент вирішується питання про обрання щодо них запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мінуточку, якщо він йшов додому своїми ногами і лікарі нічого страшного не констатували, то могло статися так, що він вночі впав з ліжка або жінка качалкою дала по голові.
Відповісти
Людина померла від крововиливу в мозок,це поступовий процес.А ти тупе дурне створіння,яке насміхається над смертю безневинно особи,нехай і тебе спіткає така доля,чмо.
Відповісти
Безнивинну особу ніхто лупасити не буде. Був пяний-скакав чи щось сказав і получив. Додому він пішов...я в шоці ребята. То може він вдома ще пару грам потягнув і гепнувся десь. Куди жінка дивилась?І що то за лікарі такі що відпустили з такими травмами?!Тут ще розбиратись треба хто винен!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні