--> Корпоративна культура та командний дух: змагання з міні-футболу серед команд ГК Континіум* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Корпоративна культура та командний дух: змагання з міні-футболу серед команд ГК Континіум*

0
5
Корпоративна культура та командний дух: змагання з міні-футболу серед команд ГК Континіум*
Корпоративне дійство провели у смт. Рокитне Рівненської області на базі Рокитнівського скляного заводу.

До турніру долучилися 8 команд-учаників ГК Континіум: РСЗ, Континіум (збірна команди Управлячої компанії та девелоперів), БІЗ, RIXOS, Віта-Авто, Мідл Груп, ПортCity-Там Там, Євротон, які з’їхались з різних куточків області, пише Lampa.

Попри прогноз погоди, учасників та гостей заходу зустрічали тепло та привітно. На футбольному полі організували справжній фестиваль: вже здалеку можна було відчути запах смаколиків з «польової» кухні, що організували просто під відкритим небом. Тут столи гнулися від різноманіття страв: запечена ковбаска, перепілки, вареники, копчене м’ясо, плов, тарти, печені карпи, тушкована картопля, налисники тощо. А особливістю зони такого фуд-корту було те, що все готували самі ж працівники Рокитнівського склозаводу.




І на заводі попрацювати, і смачно нагодувати… Мабуть, сюди точно відбирають лише працівників із золотими руками. Чи кожен колектив може похизуватися такою ж організованістю та дружнім настроєм?
Подбали навіть про тепло: у декількох зонах стояли пічки-грілки, чи не на кожному кроці роздавали гарячий чай, каву та глінтвейн.
Керівництво заводу пишається своїми працівниками і висловлює щиру подяку всім, хто долучився до даного дійства.

Після ситного смачного сніданку розпочався турнір. Урочисте відкриття, гімн України: вже з перших хвилин відчувався святковий настрій. Генеральний директор РСЗ Леонід Паробочий подякував всім працівникам заводу, які працюють зараз, і працювали раніше. І разом із Генеральним директором ГК Континіум Олегом Галущаком найактивніших нагородили грамотами та грошовими преміями.



Олег Ігорович відмітив командний дух та хороші стосунки учасників: – «Попри важку працю на роботі, у суботу, люди вирішили провести час не вдома, на диванах, а разом з колективом, у формі активного відпочинку. Адже мета таких змагань – підвищення корпоративного духу та підтримка дружніх відносин між компаніями».



Проведення турніру відбулося за олімпійським принципом (чвертьфінали, півфінали, фінал, матч за 3-е місце за домовленістю учасників). Кожна команад мала корпоративну форму, і власних вболівальників.
Змагалися за оригінальний кубок, аналог форми для виготовлення скляної пляшки.




Окрім цього, усі команди-учасники отримали подарункові ексклюзивні набори «Душа Полісся», із смаколиками всередині.

Насичена гра супроводжувалась речівками вболівальників та гучною музикою. І вже згодом усі вітали переможців:

І місце посіла команда-чемпіон «Євротон», яка виборола головний приз – 20 000 гривень та кубок турніру.

ІІ місце зайняла команда «РСЗ», Рокитнівський скляний завод, і отримала за перемогу 10 000 гривень.

ІІІ місце, бронза, дісталась управлінській команді «Континіум», які розділили між собою 5 000 гривень.




Та подарунки отримали не лише команди-учасники змагань. Організатори подбали про гостей заходу, та організували справжню культурно-розважальну програму. Кожен з відвідувачів мав змогу взяти участь у лотереї, де виграв цінні призи.
Додатковою розвагою були різноманітні змагання: хто з’їсть більше вареників, хто швидше вип’є літр пива, змагання із підняття гирі та з армреслінгу.

Особливе враження справив музика-саксофоніст із виконанням сучасної музики на авторський лад.
Високий професіоналізм, якому варто повчитися. Корпоратив, що включає в себе тімбілдинг, ніколи не проходить дарма: учасники завжди отримують нові знання та враження від командного духу, від спілкування з колегами, керівництвом. Гарно відпочити та потурбуватися про кожного. Ці дійства завжди надихають.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні