У Нововолинську до смерті побили чоловіка: подробиці трагедії

0
5
У Нововолинську до смерті побили чоловіка: подробиці трагедії
У центрі Нововолинська до смерті побили 30-річного чоловіка.

Про це пише Радар.

Нагадаємо, декілька днів назад у центрі Нововолинська невідомі до смерті побили чоловіка. Нападники завдали своїй жертві кілька тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок чого побитий помер. Чоловіка звали Юрій Дейнека.

Знайома Юрія Дейнеки розповіла, що чоловік був напідпитку.

"Переходив дорогу біля “Аміго”. Чи він перейшов перед машиною, чи що, я не знаю, і за те його ніби били. Є свідки. Бачили, як його вдарили декілька разів, потім він упав і вдарився головою об бордюр", - каже жінка.

"Він пішов у лікарню. Там йому надали першу необхідну допомогу. Хотіли покласти у лікарню – він відмовився. А вже о 5-й годині ранку його привезли у комі. Зробили операцію, але він не прийшов до тями і помер. Поховали його у понеділок біля тата у Камінь-Каширському районі", - зазначає знайома Юрія Дейнеки.

За інформацією видання, у Юрія лишилося троє дітей (у двох шлюбах).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні