--> Vodafone назвали найгіршим оператором, - опитування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Vodafone назвали найгіршим оператором, - опитування

4
-6
Vodafone назвали найгіршим оператором, - опитування
Більшість людей, які взяли участь в опитуванні інтернет-видання «Волинь24», вважають найгіршим в Україні оператором мобільного зв’язку Vodafone Україна.

Про це свідчать результати опитування, яке проводилось на сайті з 10 по 23 жовтня.

Так, більшість опитаних на запитання про те, якого мобільного оператора вони вважають найгіршим, відповіли – Vodafone Україна. За цей варіант проголосувало 36% людей (398).

Друге місце в антирейтингу розділили оператори Київстар та Інтертелеком. За них проголосувало по 13% опитаних (144 та 143 людини відповідно).

На третьому місці з 6% голосів опинились оператори lifecell та 3mob (за них проголосувало по 66 людей).

Ще 26% опитаних (284 людини) відповіли «не знаю».

Всього в опитуванні взяла участь 1101 людина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Vodafone це російська МТС. 16 октября 2015 — МТС Украина и британский оператор Vodafone заключили соглашение, согласно которому МТС получает право на использование бренда Vodafone на территории Украины. Объявлено о ребрендинге. В течение процесса ребрендинга оператор будет использовать оба бренда — «МТС Украина» и «Vodafone». Начал работу сайт «Vodafone Украина». При всём вышеозначенном, смена бренда не влечет за собой изменение структуры хозяйствования — конечным владельцем компании остается ОАО «Мобильные ТелеСистемы». Джерело: Вікіпедія.
Відповісти
У мене в телефоні 500 номерів знайомих, з них Київстару та Лайфа 15% факт без коментарів
Відповісти
Підтверджую перейшов на київстар . довольний як слон
Відповісти
Передбачуваний результат - на Волині, а особливо в Луцьку доля ВФ 75-80%, а це означає що шанс попасти на незадоволення клієнта вищий. Lifecell практично відсутній - відповідно і відгуків менше

Але у ВФ найкраще співвідношення ціна-якість , хороший сервіс у центрі обслуговування, немає тупих регіональних тарифів....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні