--> У Луцьку пільговики «наїздили» у тролейбусах на 33 мільйони гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пільговики «наїздили» у тролейбусах на 33 мільйони гривень

6
2
У Луцьку пільговики «наїздили» у тролейбусах на 33 мільйони гривень
На компенсацію пільгового проїзду Луцькому підприємству електротранспорту цьогоріч виділили 33 мільйони гривень.

Про це йшлося у п’ятницю, 20 жовтня, під час засідання «бюджетної» комісії.

На черговій сесії міськради Луцькому підприємству електротранспорту планують виділити 6 мільйонів гривень на компенсацію проїзду пільговиків.

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, скільки грошей на ці потреби ЛПЕ спрямували від початку 2017 року.

Директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова повідомила, що нині уже витратили 33 мільйони. Окрім 6 мільйонів гривень, які хочуть виділити на черговій сесії Луцькради, до кінця року ЛПЕ потрібно буде ще близько 5 мільйонів гривень на компенсацію пільгового проїзду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а хто рахує пільговиків, які їздять у тролейбусах? Чергове відмивання наших грошей...
Відповісти
А ніхто тих пільговиків не рахує. Таке, якщо мені не зраджує пам"ять, робили більше року назад. А керівництво ЛПЕ не думає про те, як покращити роботу підприємства та збільшити доходи, а як попереднє, так і нинішнє, ходить до міської ради з простягнутою рукою і випрошує гроші. Управління транспорту міськради цим питання практично не займається. А за ті 40 мільйонів очевидно можна було б придбати 7 - 8 нових тролейбусів, а не перевозити людей польськими беушками.
Відповісти
Чекати недовго. Медична та пенсійна реформи закриють це питання швидко. Цікаво, хто тоді тими покоцаними тролейбусами їздити будуть?
Відповісти
пенсіонери заважають нам жити
Відповісти
Жити нам заважають не пенсіонери, а недолуге керівництво. А навіщо директору ЛПЕ піклуватись про те, щоб збільшити кількість тролейбусів на лініях, покращити культуру обслуговування пасажирів, технічний стан тролейбусів. Він має чим піклуватись, бо є власником товариства з обмеженою відповідальністю на вул. Мамсурова, 3, а ЛПЕ - це так, прирообіток до отриманих від підприємницької діяльності своєї фірми доходів. А які в нього доходи, то є велика таємниця, оскільки він один зі всіх посадових осіб ЛПЕ не подав декларацію за 2016рік.
Відповісти
хто порахував пільговиків,які їздили?чи це кількість пільговиківхна кількість маршруток?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні