--> Парламент запустив медичну реформу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Парламент запустив медичну реформу

0
-3
Парламент запустив медичну реформу
Верховна Рада ухвалила закон про медичну реформу в Україні.

Про це повідомляє виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щойно Верховна Рада ухвалила законопроект 6327, який запускає медичну реформу! 240 голосів! Дякую народним депутатам за цей історичний крок!", - пише в.о. міністра.

Також Супрун подякувала кожному, хто підтримував зміни в медицині весь цей час. "Завдяки вам у 2018 році почнеться перша реальна медична реформа в країні!" - наголошує вона.

"Тепер, щоби медреформа отримала усе необхідне підґрунтя для впровадження, маємо зробити низку вирішальних завдань.
Просимо Верховну Раду підтримати інші законопроекти медичної реформи. Це законопроект 6604, який передбачає зміни у Бюджетному кодексі, щоб перший етап системних змін розпочався вже з січня 2018 року. І президентський законопроект 7117, який запускає реформу сільської медицини." - зазначає Супрун.

Вже з наступного року пацієнти та лікарі матимуть зовсім нові стосунки з системою охорони здоров‘я. Ми нарешті зможемо повернути гідність лікарям та пацієнтам в системі охорони здоров’я. Це лише перший, але вирішальний крок у великих системних перетвореннях." - пише в.о. міністра охорони здоров'я України.

"Ми разом стояли на Майдані за зміни, тепер ми продовжуємо їх впроваджувати завдяки реальним реформам! Це наше з вами продовження Революції Гідності в українській медицині!", - підсумовує Супрун.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні