--> У Харкові Lexus переїхав натовп: п'ятеро трупів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові Lexus переїхав натовп: п'ятеро трупів

4
-2
У Харкові Lexus переїхав натовп: п'ятеро трупів
В Харкові автомобіль Lexus вилетів на тротуар та перекинувся.

Унаслідок інциденту загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення, повідомив директор департаменту комунікації Нацполіціі Ярослав Тракало, - пише Газета.УА.

"Аварія сталася на вулиці Сумській неподалік площі Конституції. Автівка вилетіла на тротуар, де на пішохідному переході стояли люди і чекали на зелене світло, щоб перейти вулицю", - йдеться у повідомленні.

Як уточнює помічник глави МВС Антон Геращенко, «на перехресті вулиці Сумської та вулиці Бурса, автомобіль Lexus під управлінням жінки водія, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Tuareg». Від отриманого удару, Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумській, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів.

Водійку затримали.

Місцева поліція Харкова відкрила кримінальне провадження. Винуватиці ДТП загрожує ув'язнення терміном від 7 до 12 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шість трупів,і від семи до дванадцяти років!?Вони там що о***ііли!?Довічне ,і не меньше!!!
Відповісти
Із того роя-не вийде ні х*я!!! Бабло своє діло зробить. У нашій краіні можливо все... Дадуть домашній арешт, і то ще може... А далі поіде за кордон і ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!*
Відповісти
Це за одного загинувшого треба давати від 7 до 10 років ув'язнення, а не за стільки смертей. Хай спочивають з Богом.
Відповісти
Дівчину теж шкода, в неї ще все життя попереду. Тільки 20 років і вже поламане життя, а все із за того, що ніхто не задумується про майбутнє, про те що може наробити біди не тільки собі а й іншим людям. Маючи багатих батьків, думає що завжди все вирішиться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні