--> Пригода у Рівному: дитина - за кермом з наркотиками, батько - поряд з пістолетом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пригода у Рівному: дитина - за кермом з наркотиками, батько - поряд з пістолетом

0
-5
Пригода у Рівному: дитина - за кермом з наркотиками, батько - поряд з пістолетом
Незвичне затримання провели Рівненські патрульні цієї суботи, 14 жовтня. На стаціонарному посту Опарипси правоохоронці помітили автомобіль Jeep Grand Cherokee. Поліцеським здалося, що водій схожий на неповнолітнього, - пише прес-служба відомства у Фейсбук.

Зупинивши автомобіль, вони з’ясували, що за кермом і справді дитина — 9-річний хлопець.

В автомобілі перебував і батько хлопця. 33-річний чоловік розповів, що він і справді посадовив за кермо свого сина. Коли інспектори попросили для перевірки документи і громадянин почав шукати їх, то в салоні помітили пістолет.

Жодних дозволів в чоловіка на зброю не було. Під час очікування слідчо-оперативної групи неповнолітній попросив дозволу сходити в туалет, а по дорозі, ймовірно, викинув у кущі поліетиленовий пакет з таблетками невідомого походження, ззовні схожі на екстазі.

Зброю та наркотики у затриманого вилучилу для проведення експертизи. На чоловіка винесли постанову за передачу права керування транспортним засобом особі, яка не має право керування таким транспортним засобом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні