--> Волиняни недоїдають через високі ціни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни недоїдають через високі ціни

2
-11
Волиняни недоїдають через високі ціни
Через нестачу коштів волиняни стали менше споживати риби і м'яса.

В управлінні статистики Волинської області оприлюднили показники якості харчування, - йдеться в сюжеті "12 каналу".

Судячи з показників, мешканці області почали забувати смак риби. За цей рік кожен волинянин з'їв її лише 8 кілограмів. Хоча середньорічний показник світового споживання становить понад 20 кг на особу.

Не по кишені вже і м'ясо. На родину припадає 50 кілограмів на рік. Тверді сири теж стали розкішшю. Замість 80 грамів на добу - волиняни ледь дотягують до 30 грамів.

Державна служба статистики України підбила остаточні продовольчі підсумки – кожен волинянин спожив на 50 кілограмів продуктів менше у порівнянні з минулим роком, хоча у загальнонаціональних масштабах волиняни харчувалися ситніше, але не факт,що якісніше.

Волиняни нарощують вживання місцевої агропродукції, споживаючи яйця та молочні продукти, овочі чи фрукти з власного городу чи господарства. Купували в основному цукор, хлібні, макаронні та кондитерські вироби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зарплати дуже низькі, а ціни космічні. Цей уряд ще трошки покерує і українці вимруть.
Відповісти
Уряд-урядом,але все виробництво з благословення нашоіі влади в руках олігархів, ось вони ніяк не можуть нажертися,все іім мало, тому і ціни постійно піднімають,конкуренціі нема що хочуть те й роблять!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні