--> Луцька ведуча розплакалася під час прямого ефіру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька ведуча розплакалася під час прямого ефіру

2
-3
Луцька ведуча розплакалася під час прямого ефіру
Черговий випуск ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" вразив усіх, а телеведуча Галина Падалко ледве стримала сльози під час прямого ефіру.

Нагадаємо, що команда "Протилежного Погляду LIVE" провела соціальний експеримент, в якому Падалко сіла в інвалідний візок.

Окрім проблем із пересуванням містом, люди з обмеженими можливостями стикаються у повсякденному житті із багатьма іншими труднощами. Здобуття освіти, можливість працевлаштування, допомога у лікуванні – про усі ці речі мала б подбати держава, як це відбувається закордоном, - пише Конкурент.

Та незважаючи на щоденні труднощі, люди з особливими потребами залишаються сильними духом, активними і позитивними. Пригадуючи нещодавній напівмарафон у Луцьку, участь у якому взяли мама із хворим на тяжку форму ДЦП сином, Галина Падалко (яка теж бігла дистанцію) не змогла стримати сліз і розплакалась під час ефіру.

"Мені було дуже важко стримати сльози... Наскільки це сильна жінка, наскільки вона готова боротись за своє життя, за свою дитину, наскільки вона мотивує. Більше того, в цієї дитини був теж номерок, вона повноцінно пробігла цих 10 км...", - розповідає вона.

"Я дуже пишаюсь нашими українцями, наскільки вони сильні. І мені дуже соромно, наскільки влада ігнорує це питання, наскільки за цими ефемерними посадами, якимись кріслами вони забувають про елементарні речі, які можна і треба робити для того, щоб життя людей, які поруч із нами, було хоч на трішки кращим", – резюмувала ведуча.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акторка без оскара
Відповісти
Так, не побачила я жодної сльози....класний піар-хід аби програму подивилися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні