Сергієві Скулинцю дали Заслуженого

4
3
Сергієві Скулинцю дали Заслуженого
Луцький музикант, продюсер, ведучий культурних заходів, керівник вокальної студії «Шанс-Music» Сергій Скулинець отримав звання Заслуженого артиста естрадного мистецтва України.

Таке звання ще 17 вересня йому присвоїла творча спілка “Асоціація діячів естрадного мистецтва України”. 15 жовтня Скулинцю вручили посвідчення і нагрудний знак цього звання.

Як ідеться у тексті рішення, звання Скулинцю дали “за значний особистий внесок у розвитко естрадного мистецтва та вагомі творчі здобутки”.

Фотографіями нагород Скулинець поділився у Фейсбуці.



Довідково:

«Асоціація діячів естрадного мистецтва України» об'єднує в обласних відділеннях усіх міст і районів України більше двох тисяч професійних діячів естради та цирку. Звання Заслуженого артист естрадного мистецтва України спілка вручає з 2010 року. Це звання присвоюється режисерам, артистам театрів, філармоній, естради, професійних ансамблів, диригентам оркестрів, керівникам естрадних колективів, композиторам, музикантам, ведучим естрадних програм, телебачення і радіомовлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заслужений лабух
Відповісти
За що дали, за Мурку і Владімірський централ,які він у мене в Меркурії співав за тарілку супу і сто грам шмурдяка?
Відповісти
І де тепер ти і твій Меркурій - а де зараз Скулинець!!??
Ти живеш за тарілку супу і сто грам шмурдяка , а Сергій при улюбленій справі!!!
Жаба фраєра задушить!!!
Відповісти
Я на Меркурії добре нажився, а ви з Сірожою гризете кукурудзу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні