У Луцьку автомобіль в'їхав в будинок і розгромив ванну

32
3
У Луцьку автомобіль в'їхав в будинок і розгромив ванну
У Луцьку через відмову гальм водій в'їхав у будинок і розгромив ванну кімнату господарів.

13 жовтня, близько 3 години ночі на перехресті вулиць Клима Савури і Задворецької сталася ДТП, - повідомляє власкор Волинь24.

Водій автомобіля Mercedes Benz на литовській реєстрації влетів у будинок на вулиці Задворецькій.

За словами водія, в машині відмовили гальма. Авто протаранило стіну ванної кімнати, пошкодило водопровідну трубу. В приміщенні хлеще вода.

Авто зазнало серйозних пошкоджень. Ніхто не постраждав. Тест на драгері показав, що водій тверезий.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може людина помитися хотіла)))
Відповісти
Нічого смішного не бачу. Водій тверезий. Добре, зо все так закінчилось, бо могло бути набагато гірше.
Відповісти
Треба просто корита на бляхах ше й обслуговувати а не тупо вбивати в Украіні.
Відповісти
"Лучанка" не розуміє що "лах" на литовський номерах - вже навіть фізично не міг пройти техогляд, от якомусь лоху його і продали.
P.S. Дивлячись на колір та модель - мерс працював в такі і наїздив - чимало.
Відповісти
Можна тормозити передачами та ще є ручне гальмо,якщо воно звісно працювало.
Відповісти
Автоматом тормозити?
Відповісти
Ручник "садить" автомат моментально, звичайно якщо швидкість не за 100 км/год.
Відповісти
Там тіп-троні, так що можна і коробкою! Але в його ситуації нічого б не змінило! Там не ручнік як всі привикли, а педалька і нажимається ногою, якщо він намотався на стіну, то його б і це не спало, бо воно перепугане напевно і руль кинув та за голову тримався!
Відповісти
Потріть Мішані спинку)))
Відповісти
Понавозили корчів!
Відмова гальм у мерседесі??? Просто так???
Відмова в голові купив мерса їб.ть крутий можна і політати! Це як треба їхати щоб стіну знести???
Відповісти
Яка різниця чия реєстрація??????
Відповісти
Ото Мішаня дав))
Відповісти
Номерний знак "МІШАНЯ" чудово дає відповідь на питання чи все гаразд з головою у власника авто. Здається гальма відмовили якраз не у автомобіля, а вийшла з ладу прокладка між кермом і сидінням.
Відповісти
Номера мішаня це вже ТУПІСТЬ,краще би техогляд зробив,в мерсі відмовили гальма це сішно і взагалі на євробляхах не АДЕКВАТИ.
Відповісти
Піди в школу і навчись без помилок писати АДЕКВАТ
Відповісти
Тупий бик попонтувався ,дебіл
Відповісти
Знову п.дар на бляхах. Бл. коли ви вже попропадаєте, тупоголові.
Відповісти
бачив його вчора, ще цілого біля опери
Відповісти
Шановне панство «укрблях» хочу трошки внести ясність і попустити вашу високу самооцінку, адже ви типовий приклад стада рабів, які прийнявши відносно себе габіжницькі збори і податки придбали авто на «укобляхах», будьте певні що аналогічна кількість авто на українській реєстрації пересувається в технічному стані не краще цього авто, в Європі хоч є обов’язкове т/о, таке т/о яке треба пройти, а не купити, як у нас, та обов’язкове страхування, без якого авто злітає з обліку та реєстру. Відмова системи гальм можливе в будь якому авто, тому це не прецедент. А на рахунок водія, пам’ятайте що цим та іншими авто на «євробляхах» керують ваші співвітчизники, ще ті що вчора їздили на ланосах, вазах та іншому металоломі, та коли вони були на цих авто, вони не були для вас неадеквати. І так, як зараз зверху напишуть «спеціалісти» в авто галузі та юриспруденції, що я не правий, за рахунок того що підтримую цих людей.Відповідь проста, рабів до раю не пускають, тому не будьте рабами, купуйте хороші авто за нормальні ціни
Відповісти
В Европі - не купиш страховку, поки не пройдеш ТО...Що одне, що інше - коштують дорожче ніж вартість того "лаха", тому і впарюють таким "адекватам" як ти.
P.S. Я теж хочу адекватну ціну на розмиттнення, але я проти зламків на наших дорогах.
Відповісти
Адекат с.ка, ЛОХ це ти бо ти мудак не заробив на нормальні номера. А ті нормальні ЛЮДИ які розмитнили свої авта заплатили податок за якій твої діти ходять в садок, вчаться в школі, твої батькі якщо є канешно в такого дибіла отримують пенсію. Моя думка якщо ти таке чмо розумне купуєш евро бляхи в Європі то ****** туди жити с.ка селюк тупоголовий!!!
Відповісти
Хитрозроблений пане! Ідіть і порозказуйте про те, що будете "класти" на закони держави в тій самій Европі. Там вам ваш довгий язик швидко засунуть в ж...
Рабами він тут когось називає! Їздить падло без документів на чужому техпаспорті! Бач як рота розкриває! А саме їде і бздить, щоб не зупинили і не штрафанули, так рембо ви наш хитрови...й?
Відповісти
Побачу твою адекватність, коли твій "офіційний та законний" корч на бляхах забиратимуть на штрафмайданчик. Так що дорогенькі, збирайтеся стадом та здавайте ці корчі на шроти, поки не пізно.
Відповісти
не ліпи горбатого, і не впрягайся за чмошніка, який бігає по шротах і шукає б\в колодки, бо на нові немає коштів. бики обоє
Відповісти
В нього явне перевищення швидкості було, мудак ****** мля коли вже вони наїздяться!
Відповісти
Щоб ти знав в нього окремий акумулятор стоїть на гальма, який напевно відмовив і від цього ніхто не застрахований.
P.S. Бляхофоби, та заспокойтесь ви вже накінець, ніхто вам не давав права «обс*рати» людину. Поміняйте свої Ланосом на нормальні авто і вже в душіть накінець ту жабу в собі.
Відповісти
Жаба??? Шкода Вас (бляхарів), Ви ж самі себе заганяєте на той світ. Не сміши тут нікого. Ви ж бомжі купите за останні гроші корча, коштів не хватає ні на фільтра з маслами, ні на резину, ні на тормозні колодки, по шротам лазите. Клоуни ви.
Відповісти
А по шротам лазять розумні люди. Тому що на шроті, ти можеш найти оригінальну запчастину з машини яку привезли з Європи ,а не китайську , яка довго не слугує.
Відповісти
Шановний, ви себе пошкодуйте, що на Ланосі їздите)
На рахунок «за останні гроші», то як кажуть - кожен думає про себе. Видно у вас їх (грошей) обмаль, тому і таке вузьке мисленння. Ця тема вже давно всім приїлася: нормальні люди розуміють, що не в бляхах діло, а в голові і водійське посвідчення всі так звані «бляхарі» отримали там де і ви. Якщо у вас «душевна травма» на рахунок неспроможності придбати собі краще авто, то не плюйтесь жовчю, вас тут ніхто не ображав.
Відповісти
Я 14 років маю стажу, і їздила на укр. реєстрації. А тепер їжджу на литовській реєстрації, на такій самій машині тільки на 7 тис. дол. дешевше. І нас таких багато. І то не значить що я на неї ледь нашкрібла чи їздити не вмію. Просто признайтесь завидники, що вам завидно.
Відповісти
100% з вами згідна
Відповісти
Номер Mishanya- Литовський? Волинь 24 #неганітакгнать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні