У Луцьку маршрутка збила лучанку, жінка - у реанімації

3
0
У Луцьку маршрутка збила лучанку, жінка - у реанімації
Лучанка, яка потрапила під колеса маршрутки, перебуває у реанімації.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у середу, 11 жовтня, на вулиці Домни Гордіюк маршрутне таксі збило жінку. За словами очевидців, жінка перетинала дорогу на пішохідному переході. Водій маршрутки, ймовірно, не розрахував дистанції та збив її.

За інформацією Волинських новин, постраждалу доправили у Луцьку міську клінічну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою.

Наразі вона перебуває у реанімації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як таких криволапих за кермо пускають
Відповісти
Останнім часом маршутчики бєзпрєдєльнічають. Вчора, до прикладу, їхала за одним з них. Він реально пронісся в 20 см. від людей які переходили дорогу на пішоходному переході. І які ще потрібні дакази того, що їх потрібно перевірити на профпридатність. Послуги дорожчають , а сервіс далі нікуди. Я вже мовчу за хамське ставлення до пасажирів і притискання рук і ніг. Та вже зробіть щось з ними.
Відповісти
Якщо в місті панує хаос то що можна говорити про водіїв які недослухаються пасажирів.От вчора особисто зробила зауваження водієві що балакає по моб.телефону тим часом керує автомобілем.Реакції нуль і що тут можна сказати .Дівчині бажаю одужання !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні