--> На Волині повільно освоюють інвестиційні кошти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині повільно освоюють інвестиційні кошти

2
-2
На Волині повільно освоюють інвестиційні кошти
На Волині повільно освоюють кошти державного бюджету, що надходять в область на реалізацію проектів інвестиційного спрямування.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 9 жовтня.

Директор департаменту фінансів Ігор Никитюк повідомив, що фінансовий ресурс субвенції місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2017 році становить 84,2 млн грн.

Окрім того, очікують додатковий обсяг цієї субвенції у сумі 45 млн грн, виділений Кабміном 27 вересня на реконструкцію Волинського обласного перинатального центру.

Ігор Никитюк зазначив, що у декількох районах Волині досі не почали освоювати субвенцію:

«Із цієї суми касові видатки проведені в обсязі 14,7 млн грн, або на 17,5 %. Не розпочали роботи в об’єднаних громадах смт Шацьк (2166 тис. грн), Заболоття (241,7 тис. грн), с.Прилісне (720,3 тис. грн), Поромів (410 тис. грн)».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЗА ЩО ТОДІ ГОЛОВА ШАЦЬКОЇ РДА ОТРИМУЄ ЗАРПЛАТУ? АНАЛОГІЧНО І ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ ТА СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЯКЩО НЕ ЗДАТНІ ОСВОЇТИ КОШТИ ТО ХАЙ ПИШУТЬ ЗАЯВИ І ВАЛЯТЬ ТУДИ ЗВІДКИ ПРИЙШЛИ
Відповісти
оце правильно хтось написав бо воно і справді тут так землю поділили або нічого не зробили щоб перешкодити розкраданню найбільшого ресурсу району і катаються по закордонах і розказують про проекти а державні гроші повертають назад ото специ і куди той гунчи к дивиться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні