«Ховають в колготах, ліфчиках, мало не в трусах», - лучанин про контрабанду в потязі до Польщі

4
17
«Ховають в колготах, ліфчиках, мало не в трусах», - лучанин про контрабанду в потязі до Польщі
Лучанин розповів, як у потязі Здолбунів-Хелм люди ховають контрабандні цигарки у колготах, бюстгальтерах, "мало не в трусах".

Про це написав Артур Гаутама на своїй сторінці у Фейсбуці.

"До Ковеля приємні пасажири, багато вільних місць, а в Ковелі -безкультурне стадо. Жінки їхали й читали псалтир, хоча, людина якій за 50 в колготах в сіточку, розмальована як новорічна ялинка не надто типово для таких книг", - йдеться у дописі.

За словами Гаутами, перед кордоном жінки почали переховувати цигарки з сумок. Польські прикордонники не надто перевіряли цих жіночок зі святим письмом.

"Після проходження кордону почалося дещо неочікуване. Жіночки почали роздягатися й переодягатися, почали діставати цигарки з колготів, бюстгальтерів, мало не з трусів (бідні люди, що купують ті цигарки)... Також, почали діставати з-під стільців потягу", - написав Артур Гаутама.

Це побачила провідниця і почала кричати "На собі везіть що хочете, але потяг не чіпайте! До вас як до людей, а ви?! Майте совість, на вас дивляться крізь пальці, дають вам можливість, а ви на голову вилазите!"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидло є бидло.
Відповісти
не....худоба....
Відповісти
Самі ви бидло!!!А як людям жити,вони,що від хорошого життя туди їдуть,у нас держава про людей не дбає,а тільки депутати,міністри і президент набивають свої карман,якби у людей були хороші зарплати вони б ні у яку Польщу не їхали!!!
Відповісти
Ну ти і чудак, якщо і в трусах везуть то ж не розпаковані, чи ти коробку облизуєш??
Як би не ті жіночки то б той потяг не їздив би, одну твою д....у везти ну чи 30 .
Їдь і тихенько заздри..))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні