Лучани поскандалили з муніципалами через знесення гаражів

4
-8
Лучани поскандалили з муніципалами через знесення гаражів
Лучани посварились з муніципалами через знесення гаражів і сараю.

Демонтаж провели у пятницю, 5 жовтня на вулиці Львівській, 5, - пише муніципальна варта у Фейсбуці.

Муніципали зазначили, що лучани категорично відмовлялися від знесення тимчасових споруд. Вони зупинили роботи на шість годин, хотіли пошкодити майно та намагалися викрасти засоби демонтажу.

«Найбільше протестувала власниця яка, як виявилось володіє декількома гаражами на даній території. В одному з них вона зберігала непотрібні речі. Після його демонтажу, все, так зване, «майно» вона перемістила в інший», - пишуть муніципали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо цей хлам збирати. Жесть
Відповісти
Цікаво,стояли ті гаражі десятиліття і були законні,а тепер стали незаконні...Дивна метаморфоза.Може питання в тому що власники не заплатили кому треба...?
Відповісти
Може питання в тому, що тобі бракує клепки. Ці гаражі ''законними '' ніколи не були
Відповісти
Чому муніципали не проконтролювали порядок після відбуття харківського ринку. Ринок поїхав а срач залишився. Все роздуло на меморіал та прилеглі території. Хто за це буде відповідати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні