--> Сільський голова Прилуцького наклав вето на об’єднання з Луцьком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сільський голова Прилуцького наклав вето на об’єднання з Луцьком

18
-1
Сільський голова Прилуцького наклав вето на об’єднання з Луцьком
Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов наклав вето на рішення депутатів сільради про об’єднання з Луцьком.

За словами Валентина Арчибасова, він скористався правом накласти вето через те, що Луцька міська рада не виконала умов підписаних раніше договорів.

«Це договори, які стосуються капремонту і проектування. Ми отримали кошти від Луцької міськради на капітальний ремонт вулиць Наливайка і Богуна, але вона досі не відремонтована. Ми не отримали кошти на проектування вулиці Соборності, яка йде до Сапогова», - розповів він.

Також за умовами договору мали виконати модернізацію каналізаційного колектора, проте «Луцькводоканал» лише провів огляд його стану і це питання «зависло».

Валентин Арчибасов зазначив, що після того, як кімнату Будинку культури відремонтували під філію Луцького ЦНАПУ, подальших дій від міської ради не було:

«Там не завезена техніка, не стоять столи для роботи».

Голова Прилуцької сільради обурився, що маршрут №19, який раніше їздив через село чотири рази, тепер проїжджає лише один.

«Знаю, що вулиця Наливайка 300 метрів не проїзна, але ж це не від Прилуцької сільради залежить те, щоб хоча б раз в місяць її про грейдерувати», - сказав він.

Окрім того, можливі надходження до бюджету сільради у 2018 році від продажу земель будуть чималими, однак після об’єднання громада не зможе повністю розпоряджатися грішми, адже Луцькрада матиме право скасовувати певні рішення.

Забули й депутати міськради про будівництво дитячого садочка в Дачному, котрий мали звести до 2020 року. Нині готова проектна документація, пройдена експертиза, є земельна ділянка, але будівництво так і не розпочали:

«Ми у 2017 році накопичували кошти на спів фінансування. Подали на конкурс проектів, але він не пройшов, бо вартував 20 млн грн. Так вийшло, що ми не отримали підтримки».

Насамкінець Валентин Арчибасов додав, що об’єднання з Луцьком можливе, але лише тоді, коли місто виконає умови договорів.

«Не треба спішити на об’єднання з громадою Луцька. Нехай керівники покажуть свої наміри, доведуть їх до кінця і тоді ми зможемо говорити про об’єднання. Мене обурює такий тиск фахівців, наприклад, Малиновського, який розказував, що до кінця року можна об’єднати наші громади. Хоча це можливо тільки після виконання всіх умов договорів», - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебілізм
Відповісти
молодець голова, не повівся на лапшу Малиновського! Малиновський не думає що через кілька років його буде мучити гикавка - так згадуватимуть "реформатора", коли державні мільйони закінчаться і треба буде самим себе забезпечувати зарплатою, комунальними, дорогами і т.д.
Відповісти
Певно Малиновського боїться втратити спонсора кафедри, якщо нетьхує всі принципами обьективізму і самоповаги.
Відповісти
Ясно що накладе ВЕТО!Після обєднання там і голови сільради не потрібно буде і він залишиться без грошового корита.
Відповісти
Дурак (чи дура) ти анонім.
Відповісти
ГОЛОВА СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА СВОЄМУ МІСЦІ І НАКІНЕЦЬ ВІН ЗРОЗУМІВ, ЩО "ОБІЦЯНКИ ЦЯЦЯНКИ" .. ЯКЩО НЕ ДАЛИ ЗРАЗУ , ТО ЯК "ЗАГАРБАЮТЬ" ЗЕМЛЮ, ТО ТОДІ І ПРО ПРИЛУЦЬКИХ ЛЮДЕЙ ЗАБУДУТЬ...
Відповісти
Мудре рішення!!!
Відповісти
Гадаєте? А як завтра буде проблематично влаштувати дитину з села в луцький дошкільний чи шкільний заклад, буде легше? Самостійне будівництво в найкоротші терміни, як бачимо, не по кишені. А щодо недотримування зобов'язань перевізника ( маршрутки), то ця біда стосується усього міста. Хтось в міскьвиконкомі вибірково "осліп" й лобіює інтереси непорядних перевізників
Відповісти
Іра, це ти????
Відповісти
Боїться втратити посаду
Відповісти
І ти дурак чи дура!!!
Відповісти
Голова нічого не зробив за свою каденцію, немає ні доріг, ні ФАП, БК. Хто мав це робити? Боїться що він буде ніким, але й так його зметуть
Відповісти
...Написав НІХТО.
Відповісти
Правильно зробив
Відповісти
Правильно зробив. Попередній голова не раз наголошував що не варто об'єднуватись з Луцьком бо їм потрібна лише наша земля а інтереси людей і їх потреби то вже діло десяте, а зараз підтримує одну із полічитичних партій, яка нахабно прагне Того об'єднання щоб потрапити до влади. На нещодавній сесії був просто цирк, деякі депутати говорили відверту нісенітницю, їм підтримували такі ж недалекі люди. Справі, якщо думати " тим, що між вухами", то чи варто об'єднуватись з Луцьком якщо договори про співпрацю не виконуються, і яка ж тоді доля чекає села прилуцької сільської ради? МОЛОДЕЦЬ голова! Гарне рішення)))
Відповісти
Деякі ваші депутати не лише волосся не мають, а й сірої речовини.
Відповісти
Голова молодець: він послідовний у своїх діях і рішеннях! Робить, при постійному супротиву депутатів,які утворили депутатську групу, все що може, а то де хто тільки ТОЛОКАМИ переймається, а не питаннями своєї вулиці.
Відповісти

You have remarkable information here.
Вижте и страницата ми

https://wifidb.science/wiki/7_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8_%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0_%D0%97%D0%B0_%D0%9E%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%97%D0%B0_%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8_%D0%9A%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0_%D0%9D%D1%8F%D0%BC%D0%B0_%D0%94%D0%B0_%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5 Дигитална агенция

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні