Нововолинські гірники не вийдуть на роботу, поки їм не заплатять

0
5
Нововолинські гірники не вийдуть на роботу, поки їм не заплатять
Під стінами підприємства “Волиньвугілля” пройшла акція протесту нововолинських гірників.

Акція протесту відбулась у середу, 4-го жовтня, - повідомляє «БУГ».

Нагадаємо, третій день поспіль нововолинські шахтарі відмовляються спускатися в копальню. Основна вимога – виплата заробітної плати за липень-серпень.

Генеральний директор державного підприємства Олександр Зорін повідомив гірникам про те, що 2-го жовтня відбулася зустріч представників профспілок із головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком. Розповів, що зарплатою займаються і гроші будуть просити в борг у підприємства “Львіввугілля”. Зорін просив гірників написати усі вимоги. В свою чергу обіцяв їх донести до міністерства.

Трудові колективи шахт дали зрозуміти, що настроєні рішуче. Вони повідомили, що найближчим часом і далі не збираються працювати. Гірники вимагають назвати конкретну дату і виплатити заборгованість. Інакше готові влаштувати мирну акцію протесту на митному пості “Ягодин”.

“Те, що ви будете доносити міністерству – їм все-одно. Тут на місці нас ніхто не почує. Нам не має різниці, які будуть кадри. Ми робимо свою роботу і вимагаємо за неї заплатити. Єдиний спосіб – організувати автобуси і їхати на митницю, – показати проблему на всю Україну”, - сказав один із гірників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні