На Волині стартує опалювальний сезон

4
-2
На Волині стартує опалювальний сезон
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підписав розпорядження про початок опалювального сезону. Однак це не означає, що сезон тепла в оселях стартує вже цього дня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик за кілька хвилин до початку урядового селектору: тепер справа за місцевою владою, котра з огляду на температурні режими самостійно вирішуватиме, коли подавати тепло, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Традиційно зважатимуть на середньодобові температури й в першу чергу дадуть старт опалювальному сезону у закладах соціальної інфраструктури.

"Працюємо консолідовано. Є потреба – подаємо тепло, але не так, щоби люди кватирки масово відкривали. І, звісно, спершу - садочки, лікарні", - зазначив Гунчик.

За словами віце-прем’єр-міністра України, міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Генадія Зубка, тепло можуть увімкнути до 15 жовтня, але якщо у приміщеннях фіксуватимуть температуру нижче 16 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про яке відкриття квартирок мова,того тепла аби до +18С нагріло а платиш по повній
Відповісти
форточки відкривають на 9 поверсі....нее на першому...а на першому поверсі вже дуже холодно...і люди мусять включати камфорки
Відповісти
На восьмому 19,а на 9 16градусів,так про які форточки ви говорите?
Відповісти
В школі діти в куртках засебнуті сидять,то певно тому що жарко.(((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні