«Перспектив немає», - Гунчик про скандальний завод з переробки трупів

0
-10
«Перспектив немає», - Гунчик про скандальний завод з переробки трупів
Після ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» підприємство закриють.

Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 2 жовтня.

Начальник ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський розповів про ситуацію з ліквідації наслідків діяльності «Укрветсанзаводу».

«На сьогодні досі не вирішене питання щодо забезпечення піщаною сумішшю, тому дорогу не завершили. Треба було зробити чотири резервуари для відходів, проте сьогодні завершили лише два. Зварили три кришки на резервуари», - повідомив він.

За словами Богдана Лозинського, до 10 жовтня потрібно зробити ремонт всіх семи резервуарів для ізоляції відходів. Підрядник обіцяє завершити ці роботи своєчасно.

Також нині працівникам Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» боргують зарплату за серпень-вересень, однак на підприємстві ще є нереалізоване кісткове борошно, після продажу якого кошти будуть.

«Перспективи в роботі цього підприємства немає. По завершенню ліквідації катастрофи підприємство роботу припинить. Ведуться роботи, щоб підприємства області самі переробляли відходи. Це вже робить «Пан Курчак», - зазначив голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні