Турнір зі змішаних єдиноборств «Pride» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
23
Турнір зі змішаних єдиноборств «Pride» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Луцьку відбувся Міжнародний турнір змішаних єдиноборств.

Півсотні спортсменів аматорів та професіоналів бойових мистецв завітали до Луцька для участі у Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств «Pride», який організували за підтримки Благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва "Патріоти "Волині".

Учасники турніру приїхали з Азербайджану, Туреччини, Ірану, Білорусі та України, щоб на рингу визначити найсильнішого.

Захід мав дві частини. Перша - змагання на татамі (бої у меншій ваговій категорії). Глядачі з захватом дивилися на молодших учасників турніру, які вправлялися в бойовій майстерності не гірше за дорослих колег-спортсменів.


Друга ж частина – це бої в октагоні. Саме вони тримали в напруженні усіх гостей свята, адже дуже часто до останнього ніхто не знав яке ж буде рішення судді. До слова, змагання відбувалися за правилами ММА.


Варто зазначити, що у перерва між боями відбувалися й показові виступи з бойового гопаку, художньої гімнастики, показ моделей, які демонстрували етнічний одяг та багато іншого.

"Бої сьогодні дуже запеклі. Особливо мене порадували діти, показали рівень, не гірший, ніж дорослі", - розповідає керівник Волинського клубу бойових мистецтв "Pride" та організатор турніру Олександр Кулаков.

Він зауважив, що головною метою подібних заходів є популяризація бойових мистецтва серед дітей на Волині.

"Адже в нас дуже багато талановитої молоді, про яких мало хто знає, бо вони весь час тренуються десь там у себе в спортзалі і чемпіонати виграють теж там. Така дитина заслуговує на більше визнання, щоб про неї багато хто знав. Вона трудиться і паше більше ніж її однолітки. Я вважаю, що такі змагання якраз показують, які в нас є спортсмени. Тут навіть люди, які байдужі до спорту стоять і дивляться. Їм цікаво це", - підкреслює Кулаков.

І справді, у ТРЦ «ПортCity» близько тисячі лучан зібрались навколо ролердрому, щоб подивитись, як б'ються спортсмени.

Переможцями у молодшій групі (бої на татамі) стали: Бортніков Іван (PRIDE, Луцьк), Хосейнлі Шахмар (Іран), Бесараб Дмитро (Одеса), Гусак Роман (PRIDE, Луцьк), Тичен Максим (Одеса), Масалов Айман (Туреччина), Седлецький Гліб (Білорусь), Соломінський Ілля (PRIDE, Луцьк), Хоменко Влад (Одеса), Посіч Юрій (ВОЇН, Луцьк), Руднікевич Нікіта (Білорусь), Пасич Іван (ВОЇН, Луцьк), Місюк Андрій (ВОЇН, Луцьк).

Першими у рейтингових боях в октагоні стали:
-професіонали-аматори: Півторан Назар (ВОЇН, Луцьк), Шрамко Олег (PRIDE, Луцьк), Радюк Вадим (Легіон, Луцьк), Борзенко Денис (PRIDE, Луцьк)
-професіонали (за правилами Sandan MMA): Васильчук Дмитро (Легіон, Луцьк), Лихач Артур (Легіон Луцьк)
-професіонали (за правилами MMA) Столярук Артур (Легіон, Луцьк), Кондратюк Микола (Рівне), Алієв Малік (Азербайджан), Гудзь Ілля (Рівне), Завара Ігор (Вінниця).

До слова, не обійшлось без крові. У передостанньому видовищному бою професіоналів бійцю розбили ніс.

Та попри це, і глядачі, і учасники залишились задоволені турніром.

Ірина КАБАНОВА
Фото автора


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні