--> У Луцьку «билися поглядами» спортсмени із України, Білорусі та Азейбарджану | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «билися поглядами» спортсмени із України, Білорусі та Азейбарджану

1
2
У Луцьку «билися поглядами» спортсмени із України, Білорусі та Азейбарджану
У Луцьку відбулося зважування спортсменів, які змагатимуться на міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств «Pride». Серед знавців таке зважування називається «Битва поглядів».

Близько 50 титулованих спортсменів аматорів та професіоналів бойових мистецв завітали до Луцька для участі у Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств «Pride». Турнір організований за підтримки Бгалодійного фонду народного депутата Степана Івахіва "Патріоти "Волині".

На базі Волинського клубу бойових мистецтв "Pride" відбулося зважування спортсменів із України, Білорусі та Азейбарджану віком від 10 років .

Самі учасники називають його «Битва поглядів» або «Стердаун». Під час зважування суперники стоять один навпроти одного в бойовій стійці, дивлячись в очі та випробовуючи бойовий дух наппарника. Таким чином свони знайомляться між собою та перевіряють моральну стійкість партнера ще до бою.

24 пари спортсменів згодом, о 16.00 зустрінуться у восьми рейтингових поєдинках зі ММА та ММА Санда.

«Тут змагатимуться як дорослі професіонали, так і діти, що матимуть можливість відчути себе справжніми майстрами змішаних єдиноборств. Ми включили в бої елемент шоу, щоб вони мали додаткову мотивацію. Хочемо популяризувати бойові мистецтва серед дітей, а також і серед лучан», - розповідає керівник Волинського клубу бойових мистецтв "Pride" та організатор турніру Олександр Кулаков.

До речі, сам турнір розпочнеться о 16.00 у ТРЦ "ПортCity" .












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виховують небезпечних для суспільства осіб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні