--> Відрядження керівників Волиньради: Ігор Палиця одночасно був у Києві і в Женеві? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відрядження керівників Волиньради: Ігор Палиця одночасно був у Києві і в Женеві?

7
-3
Відрядження керівників Волиньради: Ігор Палиця одночасно був у Києві і в Женеві?
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця у 2017 році мав чотириденне відрядження до Києва саме в той час, коли перебував за кордоном.

Інформацію про службові відрядження керівників Волиньради оприлюднило ІА «Конкурент»

Так, видання запросило в обласної ради інформацію про відрядження її керівників з початку 2017 року до 22 вересня. Крім місця призначення, попросили вказати витрати з обласного бюджету, які пішли на ці поїздки.

З'ясувалося, що голова обласної ради Ігор Палиця мав чотириденне відрядження до Києва впродовж 14-17 лютого.

Проте, за інформацією, яку видання «Волинь24» отримало з достовірних джерел, з 9 лютого до 14 березня голова облради перебував за кордоном. Зокрема, 9 лютого керівник області виїхав до швейцарської Женеви.

Перший заступник голови Олександр Пирожик у відрядження їздив двічі: у Рівненську область та Донецьку. Заступник Роман Карпюк також відряджався до столиці, а керуючий справами Дмитро Дубняк двічі їздив до Києва.

Загалом поїздок було шість, а витрати становили 330 гривень.



Нагадаємо: нещодавно стало відомо, що голова Волинської обласної ради Ігор Палиця чимало часу проводить за кордоном. У 2016 році посадовця не було в Україні понад 5 місяців. Станом на початок вересня 2017 року – понад півроку.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ У МАТЕРІАЛІ: 6:2 на користь Швейцарії: Ігор Палиця у 2017 провів півроку за межами України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які проблеми? Неначе журналістам невідомо, то, як буває в житті, як відправляють у відрядження. Навіть з відпустки. Ось ти поїхав 9-го лютого в Женеву, а 14 лютого тобі прислали телеграму, що ти згідно наказу № 5 від 13 лютого - на три дні у відрядження. Ну, злітав до Києва (час польоту від Женеви до Києва 2 години), вирішив проблему і тому. Тільки не кажіть, що перебуваючи у відпустці або відгулах, вас ні разу не відправляли у відрядження за завданням редакції. Таке часто трапляється в будь-якій сфері діяльності. Не тільки у політиків.
Відповісти
Попахує парноїдальним слідкуванням та втручанням в особисте життя!
Відповісти
Особисте життя в робочий час?За таке нормальні працедавці звільняють з роботи!
Відповісти
Ой не треба тут розказувати, усiм вiдомо, до укропiвцi самi полюбляють виставляти на показ власне особисте життя..! :)
Відповісти
Це я до СС
Відповісти
Женева-це район Києва, біля Троєщини.
Відповісти
Цікаво чи заплатила держава відрядні за ці дні Ігору Петровичу, коли він перебував в "Так званому відрядження у Києві" . Питання скільки таких відряджень з початку кар'єри державного службовця насправді мав голова?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні