Під луцьким «Версалем» – масова бійка і стрілянина

9
12
Під луцьким «Версалем» – масова бійка і стрілянина
Біля нічного клубу «Версаль» у Луцьку в ніч на п’ятницю, 29 вересня сталася масова бійка, під час якої по людях стріляли з травматичної зброї.

Пригода сталася близько 3:30, інформує власкор «Волинь24».

У нічному клубі компанія студентів СНУ святкувала День першокурсника. З невідомої причини посперечалися з компанією чоловіків. Почалася штовханина, яка біля входу у клуб переросла в бійку.

Кілька студентів отримали тілесні ушкодження, один - поранення гумовими кулями.

Зі слів очевидців, група невідомих молодиків чіплялася до студентів і спричинила бійку. Потім кілька нападників від’їхали на авто БМВ темного кольору і зробили кілька пострілів з пістолета в студентів.

Очевидці запевняють, що стріляли не з метою самооборони, а цілеспрямовано: машина спочатку від'їхала від «Версалю», зробила розворот, і вже на зворотному шляху з вікна почали стріляти.

Машина оголошена в розшук, проводяться слідчі заходи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гадюшник є гадушник,якби його не називали.А якще дозволять зброю продавати,то буде другий фронт..
Відповісти
Як дозволять продавати зброю то такі виродки на BMW будуть боятися стріляти,бо зможуть стрілити у відповідь.
Відповісти
Причому тут "дозволять продавати зброю"? У 90-х роках (нагадаю, кримінально-бандитських роках, аж до 2003 року) в Промені існував і "Версаль" і "Сьоме небо" і зброї у хлопців було не менше, ніж сьогодні, і такі "розборки" траплялися. Молодь, ніч, алкоголь в крові грає... Необхідно просто посилити патрулі на цьому майдані перед "Версалем". У нас же повно Самооборони, Варти порядку, поліції...
Відповісти
Хлопці з охорони променя молодці не допустили побиття групою осіб одного беззахисного відпочивальника, швидко зреагували. А на рахунок гадюшника версаля цілком підтримую!
Відповісти
А це випадково не БМВ з номерами JNN 918?
Відповісти
Ні. Це темна БМВ з номером JOG 947
Відповісти
Це була bmw на українській реєстрації державний номерний знак АС2211ВТ автомобіль темного кольору
Відповісти
Версаль знову "відзначається" бійкою.Що там робить охорона?
Відповісти
От саме охорона "Версаля" і не допускає бійки в клубе. Тактічно і грамотно виводять забіяк з клубу. А там, нехай вами поліція розбирається. Охороні - подяка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні