У лісі за Луцьком знайшли виснажених собак

4
5
У лісі за Луцьком знайшли виснажених собак
У лісі поблизу села Копачівка Рожищенського району знайшли виснажених собак.

Про це написали у спільноті "Копачівська громада" у "Фейсбуці".

Неподалік від готельно-ресторанного комплексу люди помітили чотирьох голодних, виснажених собак. На них були спеціальні чіпи.

"Копачівський ліс недалеко від "Зеленого гаю". Чотири чіпованих собаки викинуті напризволяще на голодну смерть. Собаки виснажені, неадекватної поведінки.

У чому ж полягає гуманізм Луцького КП "Ласка"? Адаптованих до міста собак підкидати в ліси, щоб вони здихали або дичавіли, нападали на людей, ставали об'єктами полювання для лисів, мисливців, носіями сказу і т.д.? Природолюби - то чи не гуманніше залишати їх в місті, селах чи просто усипляти? Може номер чіпа може щось комусь сказати?" - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Собаки пролаяли: какли, як ви вже всiх заiпали...
Відповісти
Закрити ту Ласку! Податків не платить, а дотації забирає собі у кишеню!
Відповісти
Щодо собачки у лісі. Замість того, щоб звернутися до нас, щоб ми швидко відреагували - ми знову бачимо інфо в пресі, якби мені не сказали про цей матеріал я б і не знала про ситуацію. По номеру кліпси, яку видно у статті ми знаємо, що ця собачка - 11 вересня , по вет. свідоцтву на транспортування тварин, поїхала у місто Ківерці! Ми поїхали до цього лісу і знайшли лише одну собачку, а не 4, як пише в матеріалі. Ми її забрали до нас. Поки в кожному місті не буде притулку для тварин або такого ж КП, як наше - люди битимуть, труїтимуть і вивозитимуть в ліс кліпсованих собак!
Відповісти
Прошу опублікувати мій коментар як вище описаний матеріал
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні