--> Не давайте коментарів, бо станете героїнею заказухи: журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не давайте коментарів, бо станете героїнею заказухи: журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях

5
3
Не давайте коментарів, бо станете героїнею заказухи: журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях
Відома журналістка Анастасія Станко заявила, що медійники телеканалу «Аверс» намагалися використати її для маніпуляцій.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Жінка стверджує, що нею намагались зманіпулювати і використати в сюжеті, котрий має всі ознаки брудної заказухи.

"Почалось все з того, що до мене звернулись люди, що представились журналістами луцького каналу «Аверс», про який я до того не чула жодного разу, і сказали, що вони роблять матеріал про волинських солдат, яких я знімала у Стукаловій балці в 2014 році. Я чесно думала, що це таки про добровольців «Айдару». І я навіть втішилась, бо особисто думаю, що «Айдар» має багато героїчних сторінок в своїй історії, і що незаслужено пам'ятають здебільшого не ці сторінки", - йдеться у дописі.

Згодом вона спілкувалась із журналістами через Скайп. Та після речення про Стукалову балку вони почали розпитувати про мародерство у селах.

"І от - це вже не розмова про героїчне минуле волинських бійців «Айдару» - розумію я із запитань по скайпу, можливо це буде розмова про проблему з мародерством, про те, які права має людина зі зброєю на війні, а які обов'язки, і як це було на початку літа 2014, але знову розмова і не про це. Журналістка раптом запитує про депутата Лапіна, і чи депутат Ігор Лапін - мародер, і чи хтось казав, що він мародер. Але я не бачила в Стукаловій балці Лапіна, я бачила Лапіна лише на Металісті на передовій і з автоматом. І наскільки мені відомо, тоді не депутат Лапін в Стукаловій балці ніколи не був", - написала Анастасія Станко.

Вона зазначила, що нею намагались зманіпулювати і використати у сюжеті, який має "усі ознаки брудної заказухи".

"Тому я можу порадити всім тільки одне: не давайте коментарів каналу «Аверс», тому що є велика ймовірність, що давши інтерв'ю цьому каналу - ви можете стати героїнею матеріалу, що має всі ознаки замовного. Якщо хтось хоче зробити розслідування про Ігоря Лапіна, то розслідування так не робляться. Але вочевидь ніхто нічого не збирався розслідувати", - резюмувала вона.
Теги: аверс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер про це дно знають і на столичному рівні.
Відповісти
Це ти про вол24?)
Відповісти
тепер треба чекати на аверсівські вкиди про продажну журналістику не тільки на Волині, а й у Києві))))
Відповісти
Та ти не задрот, а Нострадамус!!!! ФЕЙСБУК, Поліна Січевська: "Я в шоці! Нічого доброго не можу сказати не про про наші місцеві, не про наші СТОЛИЧНІ ЗМІ! Коли ми виберемося з цього політичного лайна?"
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Хто ще дивиться ці Волинські канали, це вже діагноз - ДЕБІЛ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні