--> Футбольне поле замість дитячого майданчика: лучани воюють з мерією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Футбольне поле замість дитячого майданчика: лучани воюють з мерією

1
-5
Футбольне поле замість дитячого майданчика: лучани воюють з мерією
У Луцьку на вулиці Гулака-Артемовського планують встановити футбольне поле. Місцеві категорично проти.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Кажуть, щойно облаштували дитячий майданчик, а тепер міська рада пропонує його перенести ближче до дороги - де малечі небезпечно гратись, а вільну територію загородити чотирьохметровою сіткою.

До того ж, кажуть місцеві, таку послугу без їхньої на те згоди мають частково оплатити вони самі. Про ініціативу вони дізнались від членів об'єднання співвласників багатоквартирного будинку по сусідству. Вони і є її ініціаторами. Щоправда, коли вони збирали підписи, то, кажуть люди, говорили, що це будуть додаткові ігрові споруди – тренажери та гойдалки. Тільки потім дізнались, що це буде футбольне поле.

Обурені люди написали в міську раду за роз’ясненнями – чому їх навіть не запитали, коли надумали встановлювати футбольне поле і чому не облаштовують його у дворах по сусідству – територія пустує зовсім поряд. На свої листи отримали дві зовсім різних відповіді. У профільному відомстві кажуть, що діяли за проханням місцевих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я з цього двору, не потрібно там того стадіону, хай місто ті 80%, що обіцяло за нього проплатити, витратить на щось більш корисне для міста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні