--> Лучани «злісно» не платять за комуналку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани «злісно» не платять за комуналку

8
8
Лучани «злісно» не платять за комуналку
Розповіли, скільки лучан злісно не платять за «комуналку».

Про це йшлося 26 вересня під час оперативної наради у Луцькраді.

«Переважна більшість мешканців Луцька сумлінно сплачує за житлово-комунальні послуги, але маємо досить велику заборгованість. Якщо станом на 1 січня заборгованість становила 62,5 млн грн (без заборгованості за газо- та електропостачання), то нині вона збільшилась до 64 мільйонів», - розповіла директор ТзОВ «Місцевий обчислювальний центр» Валентина Нестерук.

За її словами, у місті є окремі категорії споживачів, які не сплачують за комунальні послуги, або платять неповністю.

«Заборгованість 5-10 тис. грн мають 1647 лучан на суму 11 млн 740 тис. грн. Заборгованість 10-30 тис. грн має 1801 лучанин на суму 30 млн 440 тис. грн. Заборгованість 30-50 тис. грн мають 409 квартиронаймачів на суму 15 млн 630 тис. грн. Заборгованість більше 50 тис. грн мають 182 лучанина на загальну суму майже 12 млн грн.

Також 49 квартиронаймачів мають заборгованість більше 70 тис. грн, ще 33 – понад 80 тис. грн, 18 лучан – більше 90 тис. грн, п’ять – понад 100 тис. грн. Це 86 % від загальної заборогованості», - повідомила Валентина Нестерук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що?А продали квартиру сироти і тепер мають великі проблеми продавці і покупець.А судові виконавці двух слів до купи не можуть звязати.Повинні повернути житло юнаку і це буде уроком для "ідіотів".Яковлев...агов...продавець майна чужого.
Відповісти
Які судові виконавці? цю "шоблу" - давно розігнати треба, нічого не роблять - падлюки (с)Ляшко
Відповісти
все вірно, але серед тих хто боргує найбільше - власники 20-25 квартир... яким - нас***ть, а от сироту - виселити і продати квартиру за безцінь, це міськрада може, і пофіг хто очолює...Хіба ні?
Відповісти
Ага я 15 лет стоял на очереди мне так и не помогли квартиру купить даже ипотеку оформить на 30 лет не дали.
Відповісти
Знаю одного сироту который получил квартиру, просто Терпеть его уже никто не мог, выделили денег и купили ему квартиру, у неё даже не заслужил. Могу с уверенностью сказать, что нигде он не работал Коммунальная не платил, только наркотики употреблял и воровал, и других людей испортил. Так вот такого давным давно нужно было ту квартиру забрать а его посадить.
Відповісти
Отсудить у них квартиры, распродать и погасить задолженность.
Відповісти
Я тоже сирота, возможности квартиры купить у меня не было А если будет Сейчас ее купить то я вряд ли ее куплю, барыги купят ее быстрее меня.
Відповісти
Ещё хотелось добавить, что должникам нужно было уже давным-давно отключить электроэнергию и воду за неуплату.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні