--> Посадовця, який купляв в сепаратистів обладнання для волинської шахти, посадили під домашній арешт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посадовця, який купляв в сепаратистів обладнання для волинської шахти, посадили під домашній арешт

1
6
Посадовця, який купляв в сепаратистів обладнання для волинської шахти, посадили під домашній арешт
Луцький міськрайонний суд обрав новий запобіжний захід посадовцю державного підприємства «Дирекція з будівництва об’єктів».

Його викрила Служба безпеки України на корупційних схемах закупівлі обладнання на тимчасово окупованих територіях для державної шахти №10 Нововолинська.

Зокрема, оперативники з'ясували, що чиновник купив у підприємства з так званої «ДНР» обладнання на майже двадцять п’ять мільйонів гривень, а для його адаптації під реальні потреби шахти додатково витратили 600 тисяч гривень з державного бюджету.

У серпні 2017 року чиновника повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2. ст.364 КК України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Однак підозрюваний не виконав рішення суду та не здав паспорт для виїзду за кордон, а також без дозволу покидав місце постійного проживання.

Через це правоохоронці звернулися до суду з проханням про зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

24 вересня Луцький міськрайонний суд обрав зловмиснику новий запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з несенням електронного засобу контролю.
Теги: шахти, днр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І за що чоловіку ліплять статтю?????Тоді і потрошенка на нари хай ба запхали - роками фінансує чужу країну, котра як сам же кругом триндить, організовує терористів (яких ніхто не бачить крім нього).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні