--> Ліфти у Луцьку можуть не працювати ще півроку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ліфти у Луцьку можуть не працювати ще півроку

4
15
Ліфти у Луцьку можуть не працювати ще півроку
Коли у Луцьку знову запрацюють ліфти не знають навіть у профільному підприємстві, яке їх обслуговує.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Директор «Волиньліфта» Тарас Рудчук каже, що поки правоохоронці не знайдуть винних у смерті 28-річної жінки у підйомнику, доти ліфти не пустять в роботу.

Розслідування може тривати і півроку. Місцеві бідкаються, не можуть спустити з верхніх поверхів дитячі та інвалідні візки, пенсіонерам важко підійматися з багажем.

«Ми старі люди, ходимо пішки зараз. Якщо ідеш без нічого, то можна підійматися, а є старші люди, які живуть самі, їм дуже тяжко», - каже мешканка проспекту Молоді.

«В нас тут є в підїзді на шостому поверсі одна жінка, яка має паралізованого хлопця, вже 43 роки йому. Вона кожен день в калясці вивозить його», - каже лучанин.

Міська рада ініціювала перевірку підйомників, які обслугає «Волиньліфт». Прилади безпеки в усіх будинках встановлені і працюють без збою. Таке ж заключення спеціалізована комісія склала стосовно ліфта, в якому загинула жінка.

Директор фірми нарікає, мовляв, потрібно перевіряти не старе обладнання, а закупити нове. Кожен третій підйомник, який вони обслуговують, потребує заміни.

Зараз у Луцьку вимкнено більше 60 ліфтів. Для перевірки усіх 700 підйомних конструкцій, їх почергово вимикатимуть на кілька годин удень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Термін експлуатації луцького ліфта-вбивці закінчився ще півроку тому

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки ліфті у Луцьку обслуговує ВОлиньліфт?
Відповісти
Люди дивні, користувались несправним ліфтом на свій ризик - винуват "Волиньліфт", сталась біда - винуват "Волиньліфт", вимкнуни ліфти для їх же безпеки і знову винуват "Волиньліфт". Всіх же повідомили, що для капремонту 1 ліфта треба 350 000 грн., ну скидайтесь ж кожного під'їзду по стільки і буде вам щастя.
Відповісти
якщо така сталась біда, то звичайно винен волиньліфт. а хто винен люди які користуються ними. якщо ліфт несправний його потрібно відключити і ремонтувати. якби з вами така (звичайно не дай Бог) біда трапилась, говорила б по-іншому алінка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні