--> Як обшукували будівництво «Луцької Рів'єри». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як обшукували будівництво «Луцької Рів'єри». ВІДЕО

4
-4
Як обшукували будівництво «Луцької Рів'єри». ВІДЕО
У четвер, 21 вересня правоохоронці оточили будівництво "Луцької Рів'єри". Вони шукали фінансові звіти та бухгалтерські документи.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Забудовника «Торгінвестбуд-Луцьк» підозрюють у шахрайстві - продажі неіснуючих квартир, збільшенні поверховості будинка, віднесення його до нижчої категорії складності.

«Шукалась документація, зокрема, бухгалтерська документація, а також інші фінансові документи. Це, зокрема, шахрайство, зловживання службовим становищем, а також службове підроблення», - каже прокурор Володимир Бущак.

Статутний фонд компанії «Торгінвестбуд-Луцьк» становить 39 тисяч гривень. Натомість експерти стверджують, що лише цегла на будівництво однієї девятиповерхівки обійдеться мінімум у півмільйона гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На «Луцьку Рів'єру» не пускали ревізорів

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Непогано їх там шманали...
Відповісти
А чому їх не шманали на ранній стадії будівництва і що робити людям, які купили там квартири?
Відповісти
Тому , що нікого не цікавлять інтереси людей. От дійсно , а чому б не штрафанути інспектора, який бачив, що попри всі попушення будівництво продовжується... А? Як завжди розвели людей.
Відповісти
Йти на мітинг проти репресій башкалєнка..так було задуманно..солоденький та юа цю тєму будуть ще років пять крутити..сімбіоз..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні