--> У Володимирі 300 військових стоять у черзі за квартирами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі 300 військових стоять у черзі за квартирами

1
4
У Володимирі 300 військових стоять у черзі за квартирами
У Володимирі-Волинському й досі триває будівництво 44-квартирного будинку для військових. При цьому майже 300 бійців перебувають не мають квартир.

Про це йшлося на розширеній нараді при голові облдержадміністрації з питань будівництва у місті, - йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Заступник директора підрядної організації «Вінницька будівельна компанія» Леонтій Кондратюк повідомив, що роботи розпочалися наприкінці березня: виконали обстеження довгобуду, помітили додаткові роботи.

Проблемним лишається питання із газопостачання та підключення до електрики нової КНС. Його можна вирішити внісши зміни до проектно-кошторисної документації.

Завершити будівництво планують у цьому році.

До кінця вересня планується мати повний пакет документів для підключення електроенергії в будинку та проведення газопостачання.

У той же час, генпідрядник продовжить виконання запланованих робіт. А на початку жовтня відбудеться нарада безпосередньо на будівництві, де визначать ступінь готовності житла для військовослужбовців.

У свою чергу, начальник КЕЧу підполковник Володимир Лісков повідомив, що в місті здійснюється поквартирний облік.

Зокрема, на сьогодні у Володимир-Волинському гарнізоні 286 чоловік не мають квартир, з них: 183 перебувають на І черзі, 34 – йдуть позачергово.

До слова, 132 людини, що перебувають на черзі, є учасниками антитерористичної операції. Наразі триває погодження попереднього розподілу квартир та перевірка усіх документів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
думаю, ще довго будуть они там стояти)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні