Українське небо посилено охороняють через «Запад - 2017»

2
-2
Українське небо посилено охороняють через «Запад - 2017»
Повітряний простір на кордоні з Білоруссю посилено охороняють через російсько-білоруські військові навчання.

Державна прикордонна служба України продовжує проводити посилені заходи безпеки на всіх ділянках кордону. Перш за все це пов’язано з проведенням російсько-білоруських навчань «Захід-2017», які розпочались з 14 вересня та триватимуть до 20 вересня, - повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Зокрема в прикордонному відомстві проводилися двоступеневі командно-штабні навчання органів управління та підрозділів органів охорони державного кордону.

Нині прикордонники продовжують прикривати напрямки можливих провокативних дій та збройних вторгнень у тісній взаємодії з ЗСУ, Нацгвардією та Нацполіцією по всіх ділянках. До заходів також залучаються резерви прикордонного відомства. Такі заходи триватимуть щонайменше до закінчення навчань.

Крім того, дані напрямки посилено прикордонною авіацією. Зокрема, екіпажі авіаескадрилей на патрульних літаках проводять повітряний моніторинг кордону і вже обстежено близько 900 км держрубежу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дай Боже вони до нас сунуця.
Відповісти
Сьогодні наші цілий день гудуть...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні