«Жінка просила добити»: у луцькому притоні ледь не задушили чоловіка

2
1
«Жінка просила добити»: у луцькому притоні ледь не задушили чоловіка
У Луцьку п’янички жорстоко познущались з співмешканця власниці алкопритону.

Подія трапилась ввечері 16 вересня, - повідомив власкор Волинь24.

У суботу ввечері клієнти, які прийшли за спиртним на «точку» у будинку на вулиці Декабристів, жорстоко побили співмешканця власниці притону. Там, до слова, вже давно торгують самогоном.

Зі слів самого чоловіка, його душили та били пляшками по голові, а 84-річна жінка, коли побачила свого співмешканця у крові, ще й нібито просила добити його. Душив нещасного й 55-річний син жінки, який має психічні розлади.

Чоловік вирвався і втік до сусідів, звідти ж викликав поліцію та швидку. Згодом його відвезли до лікарні та міського відділку поліції. Однак писати заяву він відмовився, мовляв боїться, що його і далі битимуть «клієнти» притону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода дідуся(( Старенький та одинокий, нема кому захистити і допомогти. Отак живеш, і не знаєш, яку старість матимеш...
Відповісти
А на виклик прибула ГРУППА САМООБОРОНИ. Молодці хлопці та дівчата. Замість того щоб м'яти боки на дивані безоплатно патрулюють наше чудове місто. Низький уклін вам і повага.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні