Базарникам «промивають мізки», – активіст про скандал зі Старим ринком у Луцьку

66
0
Базарникам «промивають мізки», – активіст про скандал зі Старим ринком у Луцьку
Робочу групу щодо подальшої діяльності Центрального ринку у Луцьку голова громадскої організації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов (на фото) назвав «комісією із промивання мізків частні підприємців»

Нагадаємо, у Луцьку міськрада не продовжила Волинській облспоживспілці оренду землі для обслуговування ринку «Центральний» на вулиці Глушець,1. Чиновники заявляють, що ринок треба перенести. У мерії створили робочу групу з цього питання.

З цього приводу Ігор Дильов пише:

«Короткі підсумки минулого тижня, ознаменованого початком перемовин між підприємцями Центрального ринку і тимчасовою міською владою.  Відбулося перше засідання комісії по «промиванню мізків» частині підприємців на Центральному ринку, з метою "м'якого" видворення їх з даної території. Результат засідання: "А, давайте ми вас порахуємо!"».

«Відмітились своїми цікавими висловлюваннями у цій справі два високопосадовці. Перший сказав, що ринку під замком не бачить в принципі, а також щось про "ізюминку". Оця загадкова "ізюминка" - це про що взагалі? І як ставитися до порівняння підприємців з терористами, які тримають в заручниках все місто?», цікавиться активіст.

«Інший знищення ринку на вул. Львівській подає як вершину дипломатії, яку треба застосувати і до Центрального ринку. Але де ці щасливі підприємці, до яких так індивідуально підійшли і без робочих місць не залишили? » – ставить питання Ігор Дильов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На рахунок "терористів" - саме так, а хіба це не тероризм - перекривати дорогу, хантажуючи владу і беру в заручники всіх містян, які спішать на навчання, роботу...
Панове базарники, а вам слабо провести референдум з цього питання? Результат - очевидний, базару в центрі міста - не місце!!! А купка із 500 людей - не має права диктувати свої умови. Який профіль у ринку? Правильно - сільськогосподарський, ось цим все сказано.
Відповісти
Купка в тебе в голові, якщо пишеш такі нісенітниці
Відповісти
твоєму барижному мозку - не зрозуміти про що я пишу
Відповісти
Купку свою, залишай вдома, а пішком на роботу слабо! Розїдилась вона тут коли в людей біда!!!!!
Відповісти
Спробуй пішки з 33-го на 40-й... Від бариг - толку ніякого, вони тільки паразитують за рахунок інших, немає на вас статті за спекуляцію ))
Якусь продукцію виробляєте? Тільки плачетесь як важко жити... податки - платите (якщо платите) то тільки мінімальні...
P.S. Вже одны кричали, що кормлять всю Україну, а виявилось... от такі ж самі з вас платники податків.
Відповісти
з 33-го на ДПЗ малось на увазі.
Відповісти
ЧЕРГОВА БУЙНО ДУРНУВАТА ІДЕЯ УКРОПУ ТА ПАЛИЦІ!!!!
Відповісти
А хто коли думав про підприємців? Подумаєш пів-тисячі людей залишаться без засобів для існування.
Відповісти
А ти колись думав про нас, де ми роботу шукаємо, як ми заробляємо на життя, чим ми кормимо своїх дітей. Розвелася каста цабе, всі про них думати мають як йому жити. Ти багато про тих думаєш з яких ти в три шкури дереш і підсовуєш спорчені продукти і обважуєш, багато ти про тих подував накому ти наживаєшся. Не подобається щось, вали на чотири строни, благо в нас вільна держава, еле не командуй цілим містом як воно повинно під вашу дудку грати, підніми сраку і йди шукай роботу, так як всі це роблять. Доречі про нас теж ніхто не думає як ми жити маємо.
Відповісти
Це не підприємці. Це бариги і перекупщики. Якщо пластмасове м 5-літрове відерце купити на пластмасовому заводі за 15 гривень, перевезти його на ринок і продати за 25 гривень, то це бізнес? За такий "бізнес" ви б до 1991 року добували б 10 років вольфрам на Колимі. Місто треба рятувати від нужників. Вчора спеціально зійшов з маршрутки, аби подивитись ділянку після закриття так званого ринку на Львівській: гори сміття, дехто відрікся свій "бізнес", по території бігають оскаженілі щурі, нестерпний сморід... А рубльов ще тут виступає і щось мямлить на захист "підприємців". Гидоття ти, Рубльов. Гандон ти штопаний, якщо ти лізеш в пресу з такими підтримками.
Відповісти
І як це тебе, ті щурі незїли??? Там є власник, тієї землі, треба його спитати, чому неприбирає, свою територію, про розігнати людей розігнав, збирати гівно хто буде???
Відповісти
Хто вас заставляв ставати підприємцями? Може вам ще пільги потрібні?
Повторюю - в інших країнах, підприємцями називають людей, які створюють якусь послугу, або продукцію!!! Ви - тільки БАРИЖИТЕ!!!
Відповісти
Та що ви так довго граєтеся з тими барикади. Знести все бульдозер, зрівняти з землею і зробити єдину туристично-рекреаційну зону Старого міста і центрального парку. А то що барижники протестують то це очікувано. Вони, якщо їм вигідно, винесуть ікони, будуть плести нісенітниці про голодних дітей, зроблять з себе жертв...
Відповісти
ШАНОВНІ НАШІ, БІЗНЕСМЕНИ, КОМЕНТАРЩИКИ ХРЄНОВІ, ПРОПОНУЙТЕ АЛЬТЕРНАТИВУ, РОСКАЖІТЬ ДЕ В НАС РОБОЧІ МІСЦЯ???, ДЕ ПРАЦЮЄТЕ??? ПЕРШ НІЖ ПИСАТИ ГИДОТУ, В СТОРОНУ ЛЮДЕЙ. МОЖЛИВО ВІЗЬМЕШ НА РОБОТУ??? ДАВАЙТЕ ПРОПРНУЙТЕ!!!!
Відповісти
Хто хоче працювати, той працює. І не з секонд-хендом і ржавими китайськими цвяхами, а щось створює. Хто не хоче, стоїть в валянках в контейнері, хоч має від того не густі доходи. Звикли нічого не робити. Луцькі ринки - це не бізнес. Це ганьба. Подивіться, хто там стоїть? Одні невдахи по життю. Вдови, бариги, пяниці, ледарі, неуки, які пів-букваря скурили. Розігнати цей смітник. Згорнути в Стир бульдозером. Іншого виходу немає. І усі знайдуть собі роботу. Людей губить консерватизм, рутина. Гадають, що без базару завтра помруть з голоду. Краще вмерти стоячи, ніж виживати в злиднях в такому нужнику. Старий ринок (крім продовольчої частини, як він і задуманий), - це післявоєнна барахолка, на якій, щоб не вмерти з голоду, продавали вязочку дров або засмальцьовану воєнну куфайку. В якому столітті живемо, панове базарні наймити?!
Відповісти
яке ви маєте право називати мене невдахою...дивіться за собою і не чіпайте інших
Відповісти
так і буде, і ніхто, і нікого запитувати не буде.
Відповісти
Так і буде, коли тебе в тюрму сажати будуть!!
Відповісти
Цікаво за що? Ти цю землю купило? Договору оренди нема - значить самовільне захоплення, кого саджати будуть?
P.S. Бач як різко професію поміняло, з бариги на прокурора, саджати воно буде...
Відповісти
А ти провіряв, ці договори??? Думай що П ишиш!!! Судиш хто де працює!
Відповісти
Писати навчись, писако... А ще казали - "половина продавців - з вищою освітою", ну-ну, значить - так вчились
Відповісти
Воно хто пише гарно!!!!!
Відповісти
в Ігоря Дильова є своя ятка на Старому ринку. Адекватній людині цілком зрозуміло: 400 базарників хочуть переконати більш як 200 тисяч лучан в тому, що вся ота базарна гидота тільки скрашує древній Луцьк?
Відповісти
Я ще таких далбанутих людей, не в одному місті небачила, краще повоюєм між собою, опсудим, де гамно, а де ні. От і видно які ви щирі українці!!. Один за одного боретесь!!! А задумайтесь, що до ваших робочих місць скоро теж влада, добереться,! Не моя біда, що мене неторкнулась. Спустіться на землю, придурки!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Сама ти долбанута, задовбали з своїм базаром.
Відповісти
А ти базарна мавпа, сама себе звеш!!!!! А сама то на ринок, ходиш в знижичку просиш!
Відповісти
Базарна мавпа - це збірний образ, бариг які барижать в тому болоті.
Відповісти
Та в тебе в голові болото!!!!!!!!! То це очевидно!!!!!!! То іди поприбирай!!!!
Відповісти
Не психуй, бо крім бульдозера - ще бригада з психлікарні до тебе приїде )))
Відповісти
Дивись щоб за тобою, незаїхали!!!!!!!! Своє не смердить!?
Відповісти
заепали в корінь тим базаром
Відповісти
Час базарів закінчується, згадайтеПольшу , біля обласноі лікарні, біля загса, там також казали за робочі місця, зрозуміло , но не може місто жити в бруді, не може меншість керувати більшістю
Відповісти
Ринок був,є і буде,а ви строчить тут коменти свої,невдахи ви по життю,отже і залишається тут всяке гидоття писати на той ринок,від вас нічого не залежить ,а треба вам той замок- візьміть його і перенесіть куди хочете!
Відповісти
Молодець Дильов, Так і тримати. Хоть хтось допоможе людям!!!!!!!
Відповісти
Пропоную свої послуги, за одну ніч - очищу місто від цього барижного болота.
Відповісти
Підтприємці повинні усвідомити, що Луцьк є обласним центром Волині. Я був свідком коли дана територія самочинно без проекту , всупереч норм та генплану, була забудована облспоживспілкою. Вже понад двадцять п"ять років для цієї торгової організації неіснувало українське законодавство. Тому настав момент істинини і створене на брехні нагромадження примітивних споруд поблизу замку вже неможливо узаконити. Теперішне містобудівне законодавство не дозволяє це зробити. Нетреба переводити стрілки на міську владу, бо перед законом моють бути всі рівні.
Відповісти
Так точно, ви сказали пане архітектор, перед законом мають бути всі рівні, а як же ті забудовники? Які не притримуються норм, немає до них ніяких законі, коли в карманах шалені гроші!!!! Правда????? ДАВАЙТЕ забудуєм все місто багато поверхівками, людям по головам, дихнути небуде чим!!!!!! І буде вам закон. А ви вкурсі як будуть вони будуватись??? Зносити часні дома? Купляти землі на аукціонах! В міської влади! ОЦЕ ЗАКОН!!! КРАЩОГО НЕПРИДУМАЄШ!!!
Відповісти
Від багатоповерхівок - хоч користь якась є, а від базару?
P.S. Кілька соток землі під багатоповерхівку - приносять в бюджет більше ніж базар за рік. А в базара - площа не кілька соток...
Відповісти
Дивіться коменти та лайки на рахунок цього неподобства під назвою базар.По факту більшість проти .Пора давно розігнати.
Відповісти
Чого ви пристали до людей які виживають , на цьому ринку люди які продають, і люди які купують. А ви обзиваєте баригами , значить судете по собі - барига.На ринку нормальні люди які кормлять свої сім'ї, яких в 90 ті вигнали на вулицю.І люди знайшли собі роботу. А спекулянти вони такі самі як і магазини тільки з меншою націнкою .Сором вам СОРОМ......
Відповісти
Вкотре, питаю в будь -кого, ДЕ і на ЩО на старому ринку нижчі ціни?
На продукти харчування? Ну так це за рахунок власного виробництва (з села ) + сезонність.
А решта? Що там дешевше? Речі? Побутова хімія? Запчастини?

Базар в нинішньому стані - дорожчий за більшість магазинів.
А про стан товару який або перегріваються влітку і перемерзає взимку взагалі мови немає...
Відповісти
Розганяти можна по різному. МОЖНА ПО ЗАКОНУ - попередити, порадитись з громадою, запропонувати альтернативу. А МОЖНА ТАК ЯК В НАС - НА ЗАМОВЛЕННЯ ОЛІГАРХІВ. "БАРИГ" на свалку, БІЗНЕСМЕНІВ З ТОРГОВИМ ЦЕНТРОМ на їх місце. І не важливо що одні виживають, а інші наживаються , зато "красиво"
Відповісти
Фак тобі
Відповісти
І запчастини втричі дороще,знаємо там кілька розумних,щей замінити нехочуть, кітайське продають ,а називають як щось добре,взагалі обнагліли....
Відповісти
Я приїхала з Польщі ТАМ є Базари і над трасою і на автостанціях, і в самій Варшаві і Європа. БАЗАР ТРЕБА ВІН ДУЖЕ ЗРУЧНИЙ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЯКІ СКУПЛЯЮТЬСЯ НА РИНКУ , А КОМУ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ НЕ ХОДІТЬ , А ПРИНИЖУВАТИ ЛЮДЕЙ ЯКІ ТАМ ТОРГУЮТЬ НЕ ПО ЄВРОПЕЙСЬКИ.ДОБРЕ ЩО ВАМ В ЖИТТІ ПОВЕЗЛО І ВИ НЕ ХОДИТЕ НА РИНОК .
Відповісти
Скільки злості в тих бариг
Їм в житті мабуть не ПОВЕЗЛО, залишився один Базар ЩОБ покращити своє життя .
Відповісти
Чого приїхала? Їдь там де є базари
Відповісти
Їдь ТУДИ де немає базарів ніхто не тримає.
Відповісти
Колись у 90 рокі базар був потрібний усім, ті хто там барижили заробляли, щоб сім'ю кормити, хто не барижив там могли тільки купити собі одяг та їжу, бо в магазинах була пустка. Зараз всі забули про це. Ну добре - приберіть ринки з їх брудом, але історія така річ, що вона переодично повторюється...
Відповісти
Тобто, ти проти еволюції та прогресу? Може давайте викинемо лампочки - бо колись свічками освітлювали? Чи на коней пересядемо? Шо за бред, базар в 90-х виручав - ніхто не сперечається, але зараз він не потрібен - в такому вигляді в якому він є, і в тому місці де він зараз знаходиться.
Відповісти
Ці "деякі посадовці" добре знають, що серед жителів Луцька більшість тих, що взагалі не знають, що вини підприємців,( у тому, що стоять саме такі контейнери), немає. Люди не в курсі суті проблеми.. Крім того, є багато розумово обмежених, на кшталт, ось цих придурків 123,"житель","бізнесмен","анонім""експерт""бульдозер","явно","мавпа","архітектор", та їм подібних, а тому легко це бидло нацьковувати , а потім брати з них же вдесятеро більше
Відповісти
Люди, ви повинні зрозуміти, що оці 123, бизнесмент і тп. це все боти, найняті V24 для взбурювання людей.
Вони не варті на увагу.
Якщо комусь хочеться знестиринок прийдіть під міськ раду - проведіть мітинг. Побачимо скільки вас є?
Відповісти
Багатоповерхівки без базара пропадуть з голоду,тому що в супер маркетах, як не просрочене то сплошна хімка, базар треба і базару бути ,на захист базару вийдуть не тільки підприємці ,а й ми мешканці Луцька яким базар потрібний ,він дуже зручний і завжди можна купити дешевше як в ваших магазинах , біля товару одна ціна , на чеку друга ,це не спікулянти? Вчипились до базару ,Земля муляє, нема вже де хапати ,коли вже наїдяться....Базару бути!!!!!!!!!!!!!!!

Відповісти
НУ з голоду звичайно не пропадуть та ось барєра що змушуємаркети не завищувати аж надто ціни вже не буде...
Відповісти
Ви серйозно думаєте, що мережі типу Сільпо і АТБ дивляться на ринки?
Вони за рік закриють наші місцеві мережі типу Колібрісу і ВОПАК, просто задавлять цінами.
"Базари" мають бути виключно продуктовими, крапка. І мають мати вигляд такий як зараз буде на ДПЗ, біля Салюту.
Відповісти
Нащо мітинг, якщо тількі наївні бариги - ще не знають про дату знесення ринку )))
Відповісти
В дзеркало подивись, будеш знати хто бидло ))
Відповісти
Ти 123 видно з самого ранку дивишся і радієш.
В першу чергу почни з себе - змінись , ти підкаблучна криса. Ти ніхто шмат лайна і бот з дипломом журналіста.
Тобі заздрісно що хтось заробляє більше за тебе?
Спробуй зареєструватись підприємцем і спробуй вести хочаб якусь діяльність.
Особисто у мене зареєєстровано кількі юр осіб та я й сам маю свідоцтво підприємця і особисто мене ображає коли якесь .. недо... хає підприємців. Весь бізнес побудовано на спекуляції - ти можеш виробляти, але щоб продати по максимальній ціні ти створюєш власні торгові точки, магазинчики які принесуть більший дохід ніж оптова продажа, ти продаєш напряму споживачам. чуєш їх думку, знаєш що треба змінити. Супермаркет - це лише велика булька, у яку за вхід заплати, за викладку заплати, і ще постав своїх менеджерів, які будуть проводити викладку, і ще плюс добавлять свою нехілу націнку, і потім привезуть повернення бо невзмозі все продати. А менеджмент супермаркета буде тебе напрягати - "коли заплатиш бабосік за оренду місця " іншими словами тойже базар, але де ти неможеш контролювати і впливати на ціну.
Відповісти
Ьуульдозера треба знести його ж бульдозером сильно крутий, виріішує, судьби людей.
Відповісти
Сама хоч зрозуміла,що написала?
Відповісти
Чому не зрозуміла, він хоче знести ьульдозером ринок , то хай бульдозером
знесе себе і своє майно, а не чуже. Що не зрозуміло?
Відповісти
А ви не нервуйтесь.
Все буде так як має бути.
Спочатку 123, потім 124, далі 125, а там по накатаній схемі 126, 127, 128.... тож розуму мало щось придумати, вміють лише під дудку танцювати, що ХАЗЯІНА скаже так і напише, це ж його заробіток.
А сам чи сама тихенько бігає на базар, у скуповується там і підспівує , що дійсно недобре буде якщо базар закриють
Відповісти
Я за ринок.
Відповісти
Я за благополуччя.
На ринку треба навести порядок., окультурити, зробити загальний високий дах, з гарними малюнками, щоб не "портив" вигляд з замкових веж. А КООП спілку заставити провести саме це окультурення. Скільки можна гроші класти-красти ??
Відповісти
Дуже гарна думка, і хай перш наведуть лад
в замку і під замком бо там справді шанхай, тільки кричать що Замок, а там нічого цікавого немає, люди краще йдуть в порт сіті , А нашим де-ам просто треба Земля під прикриттям Замку .А перед виборами прибіжатьь до тих же бариг і будуть обіцяяти золоті гори ,що б поставили за них Галочку, щоб пройти до кормушки,і тоді Базар не Барига. О так ми й живемо від виборів до виборів....
Відповісти
І я за благоустрій, реконструкцію. А за людей соромно, що рік тай гірше, готові один одного зїсти, аж мотороошно, за свою націю, і що вас робить такими злими , і недобрими? Чи хто? І які такі статки? Сором, люди добрі!!! СОРОМ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні