Лучанин став радником Гройсмана

1
0
Лучанин став радником Гройсмана
Уродженець Луцька Василь Рябчук (на фото), який чотири роки очолював телеканал «Еспрессо», став радником прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана на громадських засадах.

Як повідомив Рябчук виданню Волинь24, йти з посади шеф-редактора телеканалу – його власне рішення.

«Я пішов сам з «Еспрессо». Це моє рішення. Наразі я – радник Володимира Гройсмана на громадських засадах», - сказав Рябчук.

«Незабаром я працюватиму також у нових проектах, які не будуть пов’язані з телебаченням. Це будуть громадсько-соціальні проекти», - додав він.

Радником Гройсмана Василь Рябчук працює від четверга, 14 вересня.

Нагадаємо, замість Рябчука «Еспрессо» очолив український журналіст, медіа-менеджер Віктор Лешик

Василь Рябчук – уродженець Луцька. Свою журналістську кар’єру починав на радіо «Луцьк».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Гройсмана радником може бути навіть двірник, який мете двір, де я мешкаю. Гройсман заочно закінчив два вінницькі вузи, вже маючи з батьком власний бізнес. Це означає, що він навіть не з*являвся в ВУЗ з заліковою книжкою, з*являлись його помічники і лакеї. Гройсман - перший прем*єр незалежної України без системної освіти. Повертаються старі часи, коли Каганович мав 3 класи освіти, Сталін - церковно-приходську школу, маршал Жуков, який за рахунок людського м*яса виграв війну - вищі десятимісячні курси "Вистрел", а Хрущов зовсім не вмів писати: свої тексти він надиктовував секретаркам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні