--> Безкоштовне пиво та капуста: як відривалися на «Oktoberfest» у «Карабасі-Барабасі» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Безкоштовне пиво та капуста: як відривалися на «Oktoberfest» у «Карабасі-Барабасі»

4
0
Безкоштовне пиво та капуста: як відривалися на «Oktoberfest» у «Карабасі-Барабасі»
Жива музика, безкоштовне пиво та тушкована капуста, офіціантки-баварки презентували лучанам «Oktoberfest» по-карабасівськи.

Свято в найкращих традиціях німецького фестивалю відбулося у «Карабасі-Барабасі», що на проспекті Волі, 17 вересня.

І дорослих, і малих до закладу закликав живий Карабас – він встиг і потанцювати із найстаршими відвідувачами фесту, і наймолодших повеселити. Навіть водії, які проїжджали поруч, не встояли перед чарами Барабаса.

«Пивоварня «Карабас-Барабас» вирішила принести частинку традиції німецького пивоваріння до Луцька, організувавши от такий «Oktoberfest» по-карабасівськи», - розповідає арт-директор закладу Віталій Дмитрук.

Перше, що чув, мабуть, кожен із перехожих - запах тушкованої капусти, яку кухар готував прямо тут-таки на спеціальному обладнанні. Поруч із ним – привітні офіціантки у німецьких національних костюмах припрошували відвідувачів долучитися до веселощів.

Всередині – тематичні прикраси, фотозона та жива музика – цілий вечір карабасівців розважав професійний акордеоніст. Тут кожен відривається як може – хтось танцює, хтось наминає смачну капусту, а хтось – знимкується.

В продовження свята – потужна вечірка у "Карабасі-Барабасі" на Винниченка.






























Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто, молодці! А що за музиканти?
Відповісти
Вітя, шо ти там робиш?
Відповісти
Халява в мишоловці - класика
Відповісти
Коли буде фестиваль гною і глини?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні