У Рівному «бляхарі» під час акції хвалилися цінами на авто

3
1
У Рівному «бляхарі» під час акції хвалилися цінами на авто
Сьогодні у центрі Рівного активісти «Авто Євро Сили» провели виставку завезених з-за кордону автівок. Хотіли наочно продемонструвати рівнянам, наскільки великою є різниця між розмитненням авто у Європі та в Україні, - пише ЧаРівне.

Активісти вже проводили мітинг під стінами Верховної Ради, який також підтримали у Рівному. Метою сьогоднішньої акції, за словами її організаторів, є привернення уваги до проблеми розмитнення та легалізації «євроблях», а також просвітницька робота серед громадян.

- Хочемо показати ціну в машині, яка існує в Європі та в нас. Так само роздаємо буклети, в яких є вимоги до держави. Це доступне розмитнення для кожного українця, відміна фальшивих обмежень «Євро 5», відміна обмежень на перепродаж ввезеного авто, «єдине вікно» та спрощення механізму розмитнення. Також вимагаємо припинити переслідування єврономерів з боку поліції, - розповів Руслан Ткач.

Він каже, що час від часу будуть проводити подібні виставки, аби люди бачили різницю у вартості авто.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впевнений, що більшість власників тих автівок і на Майдані були і швидко "папередников" скинули, а тут права людей порушують, знущаються і вони лише "виставки" влаштовують? А більш радикальні міри слабо? Вас-же на Майдані використали, щоб собі гаманці набивати, а ви все проковтнули???!!!
Відповісти
Хіба не вірні ціни, навіщо ображати людей заголовком статті, журналюгі чмошні, напишіть краще про довгоочікуване представлення Ланоса на Детройському автосалоні!
Відповісти
А у Луцьку води у рот понабирали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні