--> У Луцьку хворий мєнт-алкоголік тероризує сусідів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хворий мєнт-алкоголік тероризує сусідів

2
1
У Луцьку хворий мєнт-алкоголік тероризує сусідів
У Луцьку звільнений працівник правоохоронних органів перетворив свою квартиру у «притон» і не дає спокійно жити сусідам, у яких – малі діти.

Черговий скандал у малосімейці на Привокзальній,13 стався увечері п’ятниці, 15 вересня, інформує власкор Волинь24. До чоловіка прийшла гостя, вони напилися – і жінка стала проситися у загальний туалет. Сусіди її не пустили, зчинився скандал – і люди викликали «Самооборону».

«Проблема в тому, що у нас з ним – спільний туалет, душ і кухня. А він мало того, що постійно приймає в гості «бомжів», то ще й має якусь шкіряну хворобу: під пахвами і на згинах рук у нього страшні червоні плями» – розповів один з сусідів.

В усіх трьох сім’ях, яким не пощастило жити поряд зі скандальним чоловіком – малі діти. Одній – 9 місяців.

Горе-сусід, який не дає життя сім’ям з малими дітьми
Горе-сусід, який не дає життя сім’ям з малими дітьми


Чоловік «пустився берега», кілька років тому, коли його звільнили з міліції за втрату вогнепальної зброї у стані алкогольного сп’яніння. Той іншої роботи не знайшов, перестав прибиратися у квартирі, став ходити по смітниках в пошуках речей і їжі, приводити у дім людей сумнівної зовнішності і репутації.

«Ми зверталися і в поліцію, і в міську раду – ніхто нам нічим досі не поміг, мусимо жити поряд з ним», - кажуть мешканці будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви не вправі вибирати собі сусідів, тим більше у гуртожитку. Також не вправі скаржитися на гостей жильців, якими б вони не були. Можливо ваші діти комусь заважають, то що висиляти Вас? Звісно , коли є замахи на життя із завданням важких тілесних ушкоджень , то є підстава звернутися до міліції.
Відповісти
Шановний Адвокате!ВИ НЕПРАВІ!Якщо людина ніколи за собою не прибирає,не миє туалета, кухню і т.д. А також не платить комуналку.ЦЕ НОРМАЛЬНО???А МИТИ ПІСЛЯ БОМЖІВ ???ЦЕ НОРМАЛЬНО?ВОНИ СІДАЮТЬ НА ОБІДОК УНІТАЗУ. ВСЕ ОБСЦИКАЮТЬ. ХАЙ ДО СЕБЕ В КІМНАТУ ПРИВОДИТЬ. АЛЕ НЕ НА СПІЛЬНУ ТЕРИТОРІЮ,ЗА ЯКУ ВІН НЕ ПЛАТИТЬ. ПЕРШ,НІЖ ПИСАТИ ДУРНІ КОМЕНТАРІ-ДУМАЙТЕ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні