Виставив себе безневинною жертвою: прокурор про обшуки «Волиньстандартметрології»

2
-4
Виставив себе безневинною жертвою: прокурор про обшуки «Волиньстандартметрології»
Прокурор області Максим Киричук повідомив, що на Волині діяла організована злочинна група з легалізації транспортних засобів.

Про це повідомляє «Волинська газета».

Нагадуємо, що напередодні Дня незалежності правоохоронці провели обшук ДП «Волиньстандартметрологія». Директор підприємства Богдан Шиба назвав це проявом поліцейської держави та прокурорською вольницею.

«Це – класична позиція захисту. Людина, яка передчуває якісь наслідки, завжди себе захищає в будь-який спосіб. Один із найпоширеніших – звернутися в засоби масової інформації, щоб або дискредитувати правоохоронні органи, або виставити себе в ролі безневинної жертви, яку безпідставно обшукують», - зазначає прокурор.

Також Максим Киричук переконує: у випадку з підприємством «Волиньстандартметрологія» виникла ситуація, коли правоохоронцям треба було діяти саме так, а не інакше.

«Я не можу багато говорити на цю тему, скажу лише, що в області діяла організована злочинна група, яка займалася легалізацією транспортних засобів… Думаю, після завершення розслідування та розгляду справи в суді громадськість дізнається на цю тему набагато більше, ніж сказав в інтерв’ю Богдан Шиба», - додав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Богдан Шиба розповів про маски-шоу в його кабінеті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ср...ий прокурор не знає , що Шиба прийшов, коли стандарт метрологія вже не давала висновків по машинах. Якого трясти його портфель і кишені? Бери архіви, бухгалтерію і тряси до чого тут Шиба? Володя Пащенко постав коментар, не викидай.
Відповісти
А ще якшо взяти з класики позицій прокурорів, то вони частенько туманно на шось натякають не сказавши і грама факту коли на ділі і говорити не мають чого. коли за натяком стоїть пшик - пустота, висмоктаність з пальця і неспроможність, яка ніяких результатів не дасть. Адже на меті було просто зробити якісь натяки, аби Шиба не надумав тряхнути стариною на мерських виборах... Бояться Шиби. стандартні схеми бидлостану. Ми бидлостан? Хай дають докази, затримують! Яка ще в дупу таємниця слідства, якщо вже стало відомо про саме слідство?? Хто має втекти за кордон то вже втік, чи якісь документи якшо десь ше є то будуть двічі знищені... ну то який сенс у таємниці? Вони ще скоро будуть казати "затримано митника. Імені не скажем, посади теж, обсяг хабаря теж не скажем - все таємниця слідства. винний буде покараний. Вірте нам. Ми самі чесні самі мутні силовики"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні