«Міста об’єднують зусилля заради енергоефективності», - Роман Бондарук

1
4
«Міста об’єднують зусилля заради енергоефективності», - Роман Бондарук
Асоціація міст України, Міністерство регіонального розвитку житлово-комунального господарства та будівництва, Всеукраїнська рада голів ОСББ 8 вересня підписали меморандум про співпрацю.

Віце-президент Всеукраїнської ради голів ОСББ, лучанин Роман Бондарук каже, що підписання цього документу налагоджує тісну співпрацю між містами у сфері житлово-комунального господарства.

«Тепер ми навчатимемо органи місцевого самоврядування, що таке ОСББ, як вони працюють, що потрібно робити у міських радах, які програми створювати», - розповів Роман Бондарук.

З його слів, меморандум також передбачає відкриття в усіх обласних центрах офісів підтримки Фонду енергоефективності. Їх створюватимуть за прикладом луцького Центру енергоефективності та енергозбереження, який успішно працює майже рік.

«Я переконаний, що підписання меморандуму дасть змогу об’єднати зусилля міст на шляху до енергоефективності», - наголошує Роман Бондарук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побачимо, як воно обернеться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні