--> У центрі Луцька зроблять пішохідний фонтан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька зроблять пішохідний фонтан

6
3
У центрі Луцька зроблять пішохідний фонтан
У центрі Луцька перебудують фонтан на Театральному майдані.

Луцька міська рада уклала договір із приватним підприємством "Творча архітектурна майстерня "Балан та Стельмащук" для розробки проектно-кошторисної документації для капремонту фонтану на Театральному майдані, - пише Конкурент.

Тут хочуть створити комплекс рекреаційних споруд. Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась пояснив, що тут попередньо планується облаштування пішохідного фонтану з місцями для сидінь.

Сума угоди – 155 тисяч гривень. Виконавець зобов'язався розробити документацію за 60 днів.

Нагадаємо, раніше в.о. мера Григорій Пустовіт зазначав, що основна причина, чому цей фонтан не будується – дорога вартість.

"Потрібно розуміти, що сучасний фонтан з електропідсвітленням, звуковим супроводом, на якому показують за допомогою лазерних пристроїв різні зображення, коштує 2 мільйони доларів", - сказав він.

Водночас, екс-заступник Луцького міського голови та чинний радник очільника ОДА Тарас Яковлев розповів, що був розроблений проект фонтану з підсвіткою, звуковим супроводом, але не вистачило часу, щоб завершити його.

Теги: фонтан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проект Яковлєва і ко мав бути крутим!! Ну і х... шо 2 ляма баксів? на ін8ше чого можна виділити, а неа центр міста нє?
Відповісти
А на "відкритті" фонтану яку фігню показували?Що для того щоб змонтувати те що показували потрібні мільйони?Чи краще викинути знов гроші на новий проект фонтану?
Відповісти
Схаменіться це Чорна діра
Відповісти
Не вистачило часу? В такому вигляді "фонтан" вже більше 10 років. Гроші відмили, треба відмити знову.
Відповісти
Вже музичний зробили...)))))))
Відповісти
Пішохідний фонтан- гарна ідея. Зважаючи на те, що фонтан функціонує лише влітку. На Лесі Українки зробили фонтанчик пішохідний. Гарно. Не працює- не заважає. Просто площа. Хотілось би лише, щоб був він динамічний. З музикою. З шоу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні