Знай наших: луцький школяр – серед переможців олімпіади у Франції

1
0
Знай наших: луцький школяр – серед переможців олімпіади у Франції
Одинадцятикласник Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Артем Кавара здобув бронзову медаль в індивідуальному рейтингу на 11 Міжнародній учнівській олімпіаді з наук про Землю у Франції.

Про це йдеться в сюжеті Волинського телебачення.

Позмагатися у знанні географії та інших точних наук з’їхалися представники трьох десятків країн світу. Переможців визначали в індивідуальному рейтингу та конкурсі дослідницьких проектів.

«Ми досліджували зорі, шматки гірських порід на хімічний склад і вміст води. Також ми досліджували річку, визначали хімічні її властивості, фізичні властивості», - каже Артем Кавара.

Нині Артем готується до нового турніру, тепер міського рівня. Як звично, вивчає мінерали, які, зізнається, навіть «пробує на зуб», читає професійну літературу, і мріє про наступні перемоги.

«Є наукові конкурси, наукові турніри, в яких я хочу взяти участь, однак після олімпіади у Франції, я змінив своє бачення світу, я хочу дійсно допомогти нашій країні", - пояснює юний дослідник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодчинка!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні