--> На Волинь з трупом під автобусом: слідство у загадковій справі закрили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь з трупом під автобусом: слідство у загадковій справі закрили

2
4
На Волинь з трупом під автобусом: слідство у загадковій справі закрили
Слідчі припинили попереднє розслідування у кримінальній справі про труп чоловіка, у ковельському автобусі в "Мокранах".

Про це пише газета "Заря".

Нагадаємо, у ніч на четвер, 18 травня, під днищем рейсового автобуса, що прямував з Білорусі в Україну, в районі задньої осі знайшли тіло чоловіка.

За даним фактом було порушено кримінальну справу.

Водій пояснив слідчим, що, прямуючи з Бреста в Ковель, він їхав з увімкненим дальнім світлом і протитуманними фарами. Під'їжджаючи до ПП «Мокрани», він помітив темний предмет. На даній ділянці було відсутнє освітлення, а предмет попереду не рухався. Тому водій прийняв людину за пакет і проїхав над ним. До того ж, ніяких ударів по днищу автобуса він не почув.

Були призначені кілька досліджень, які дозволили встановити правдивість показань водія. Сліди крові, тканини ми знайшли під автобусом, а лицьова і бічна частини автобуса не були пошкоджені. Тілесні ушкодження на тілі потерпілого говорили про те, що він їх отримав лежачи. Крім того, огляд показав, що в крові потерпілого було 3,2 проміле алкоголю, - пояснив на прес-конференції начальник управління Слідчого комітету у Брестській області Олександр Рахманов.

За висновками слідства причиною аварії стали дії пішохода, який в темний час доби в темному одязі знаходився на проїжджій частині дороги поза пішохідним переходом.

У зв'язку з цим досудове слідство у справі і кримінальне переслідування відносно водія автобуса були припинені за відсутністю в його діях складу злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце так трешова історія....
Відповісти
Як так,труп нелегально провіз...жах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні