--> Лучанин розповів, як став відомим фешн-фотографом у Нью-Йорку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин розповів, як став відомим фешн-фотографом у Нью-Йорку

0
-2
Лучанин розповів, як став відомим фешн-фотографом у Нью-Йорку
В минулому лучанин Олександр Литвин вже сім років живе у США. За кордоном він працює фешн-фотографом.

Про любов до фотографії і переїзд до США Олександр Литвин розповів виданню «BIRD IN FLIGHT».

В Україні Олександр працював викладачем англійської мови.
«Через п'ять років усвідомив, що займатися цим більше не хочу. І тут сталася моя перша зустріч з фотографією, яка щось в мені змінила», - каже фотограф.

«В Україні, як і в усіх пострадянських країнах, існує стереотип, що робота повинна бути з 9 ранку до 6 вечора, з понеділка по п'ятницю, а заробляти творчістю - це щось з області фантастики. Моя родина не була винятком. Чесно кажучи, вони до сих пір не розуміють, що я роблю в США і як заробляю на життя», - пояснює Олександр.

Чоловік розповідає, що переїхав до штатів у 2010 році разом із товаришем.

"Все, що у мене було, - знання англійської і величезне бажання фотографувати, так що ідея переїхати в Штати здавалася мені логічною".

Шлях до мрії був важким: Олександр працював кур'єром, роздавав флаєри і газети.
"Згодом я почав підробляти менеджером в магазинах жіночого одягу, а на вихідних планував тестові зйомки для модельних агентств, які постачав одягом з тих же магазинів. Я був сам собі стилістом, візажистом і фотографом. Мені знадобилося кілька років, щоб я зміг по-справжньому заробляти на життя фотографією» .

Зараз Олександр знімає для багатьох відомих видань, зокрема для «Vogue».

Він розповідає, що йому імпонує фотографія, яка зображує справжнє повсякденне життя. Тому він і знімає робочих, офіціантів, прибиральників.

«Я раджу кожній молодій талановитій людині спробувати переїхати в зовсім нове середовище і пожити самому. Потрібно виходити із зони комфорту», - переконує талановитий фотограф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні