Рожевий Кварцяний і фіолетова Вусенко: відомі волиняни «похизувались» новими зачісками

4
-7
Рожевий Кварцяний і фіолетова Вусенко: відомі волиняни «похизувались» новими зачісками
До Дня перукаря відомі волиняни "приміряли" на себе новенькі зачіски.

13 вересня у всьому світі відзначають день День перукаря – міжнародне професійне свято тих, хто робить людей красивими і оригінальними, - пише VIP.

Більшість майстрів відзначають своє професійне свято на робочому місці, створюючи красу і отримуючи поздоровлення від своїх клієнтів. Тож погляньте, як могли виглядати відомі волиняни, якби їхнім перукарям дали б трохи більше волі :)

Ігор ПОЛІЩУК, радник міського голови


Йому VIP вирішив приміряти образ афробешкетника. Чорняві кучеряві ковтунці, які стирчать у різні боки, стануть родзинкою у його діловому іміджі, а також будуть романтичною деталлю для приваблення дівчат. Ігор же холостяк, не забувайте;)

Сашко ПОЛОЖИНСЬКИЙ, співак


Образ знаменитого лучанина вже, чесно кажучи, трохи приївся його шанувальникам. Чубчик, який спадає на бік, подовжена стрижка зробить імідж Положинського цікавішим і сучаснішим.

Євгеній ТКАЧУК, депутат Луцької міської ради


Освітлення окремих прядок волосся було модним у минулому сезоні і досі не втрачає популярності. Поки дівчата бігають у пошуках майстра, який зможе зробити омбре, балаяж і шатуш, чоловіки не поспішають наважуватися на такі кардинальні зміни. А дарма! Ви тільки погляньте, як Євгенію пасує! ;)

Віталій КВАРЦЯНИЙ, президент ФК «Волинь»


Ірокез — зачіска, популярна в культурі панків. Як і шалені панки, культовий тренер буває дещо різким у своїх висловлюваннях. Колір волосся ми теж обрали не просто так. Рожевий кварц знаходився у топі відтінків 2016-2017 років, і ми не могли не приміряти його нашому КВАРЦяному.

Юлія ВУСЕНКО, депутат Луцької міської ради


Фіолетовий колір може підійти майже кожній дівчині або жінці, але багато що залежить від відтінку, адже саме він визначає, чи підходить колір чи ні. Відтінок, який ми обрали для Вусенко, водночас підкреслює її сміливість, а також гарно відтіняє її колір обличчя, підкреслюючи гарні великі очі Юлії.

Ігор ГУЗЬ, народний депутат України


Так, погодимося, з такими кучерями плавати буде дещо незручно, однак серед чотирьох сотень народних обранців він точно не залишиться без уваги. А ще він такий милий з цією зачіскою, правда ж?) Ви тільки уявіть, дівчата. Нардеп Гузь за кермом свого нового позашляховика Land Rover Discovery Sport, вітер розвиває його дрібні кучері, і ви поряд. Ну хіба не мрія?

Володимир ГУНЧИК, голова Волинської облдержадміністрації


Володимиру Петровичу останнім часом трохи бракує рішучості. Аби додати до його образу трішки мужності, сили і висоти, ми обрали зачіску без кучерів. Гунчик-шатен стане втіленням сильного духу і всебічного впливу.

Дмитро МОНАТІК, мультиартист


Зірковий лучанин доволі часто міняє свій імідж – то бороду зголить, то вузенькі штанці одягне, то шапку оригінальну купить. Але такого Монатіка ви ще не бачили. Перлинний блонд чудово пасуватиме епатажному співаку і танцюристу. А модифікована зачіска-мушля лише додасть оригінальності Дмитрові.

Галина ПАДАЛКО, телеведуча


Ця струнконога красуня не боїться експериментувати зі своїм волоссям. Галя була і русокосою, і чорнявою, носила каре, подовжене каре. А ось нещодавно і взагалі постриглася дуже коротко. Ми ж обрали для дівчини доволі неодинарну стрижку з прямим чубчиком, яка дуже личить Галині. Воно і не дивно, адже телеведуча має овальну форму обличчя, а такому типажу пасують практично усі види стрижок. Ну а відтінок полуничний блонд підкреслить полуничні щічки Падалко.

Ігор ПАЛИЦЯ, голова Волинської облради


Власник зачіски афро, звичайно, буде дещо дивно виглядати десь посеред Женеви, та європейці, зрештою, і не таке бачили. Погодьтеся, ТАКИМ ефектним головою облради волиняни зможуть гордитися.

Тарас ЯКОВЛЕВ, радник голови Волинської ОДА


Пам’ятаєте, що ми писали про освітлення окремих прядок? Цей же тренд ми спробували втілити і у новому образі Яковлева, бо ж правду кажуть, зміни у житті наштовхують на зміни у зовнішності. Словом, відблиски попелястого та платинового блонду освіжать образ Яковлева.

Юрій РИЧУК, головний редактор інтернет-видання «Волинь24»


Редактору солідного видання – солідну і стильну зачіску. Мегапопулярна стрижка андеркат доволі непогано «вписалася» у загальний імідж Юрія. Така варіація зачіски є універсальною, адже волосся можна вкласти і по-діловому (як на фото), і інакше, трохи неформальніше.

Необхідне попередження для людей без почуття гумору: викладений вище матеріал – жарт. Окрім того, просимо не ображатися і людей, згаданих у цьому матеріалі: як особи публічні і впливові, ви маєте розуміти, що роль об’єкту жартів – ваша плата за славу і можливості.

Ольга ЗЕЙЛИК
Ілюстрації Дмитро АВРАМЕНКО


Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такою зачіскою пана Палицю в Швейцарії за йєті приймуть
Відповісти
І здадуть на дослідження:)))
Відповісти
Насмішили на ніч.
Відповісти
Кварцяний на Гонтарєву схожий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні